Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
atiska007 #20475 üzenetére
Régebben széria hibás alaplap típusnál futottam bele ilyenbe, fél tucat döglött meg így. Először csak néha nem akartak indulni, de végül már sehogy.
Nincs egy teszt tápod a fiókban? Vagy kérj kölcsön egyet. Egyből kiderülne, mi a hibás.
Vagy a táp hibás és nem tud elég powert adni a VGA-nak (nem tudom utóbbinak van-e külön táp csatlakozója). -
FaRkaS1991
csendes tag
válasz
atiska007 #20416 üzenetére
Már kinéztem egy lapot
Előtte viszont próbálok mert "véletlen" szereztem eg 550-es chieftec-et próbára. Gyanús amúgy, hogy nem tápegység lesz, mert akárhogy nyüstölök mindent leterhelve, nem nagyon nyikkan meg a rendszer. Játék közben meg van hogy 2 óra játék után indul újra, ráadásul nem is olyan játéknál, ami agyonvágná a gépet. Pedig most "örültem" volna, ha a táp akarna az égi vadászmezőkre menni, nem pedig a lap. Köszönöm! Majd írok, hogy mi lett a végkifejlett.
-
FaRkaS1991
csendes tag
válasz
atiska007 #20410 üzenetére
Olvastam arról is, hogy az alaplap is lehet a ludas, de talán csak 1 helyen találtam róla ezért nem vettem figyelembe, de így hogy Nálad ez volt a hiba, valahogy le kellene tesztelni. Lehetőségem nagyon nincs rá. A tápom nem mai darab, ezért is gondoltam rá, mint lehetséges probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest