Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Diniboy #21507 üzenetére
Van hardverapron egy kollega aki egyedileg csinálja, ha megadod neki melyik táp, milyen jellegű kábele kell. Olyan hosszra amire kéred /megfizeted és van 90 fokos csatija is.
Nem biztos hogy olcsó, de nem is feltétlen drága 1-1 külföldi árhoz képest, pl nekem olcsóbb volt az EVGA P2 1000 tápegységemhez tőle beszerezni a 12+4 pin-es kábelt a 3090 TI VGA-hoz, mint amazonon/eboy-on vadászni szállítással, mert a gyártó nem árusítja európában...Ő már kitanulta hogy melyik tápnál milyen a pin kiosztás, hogy ne okozzon galibát.
-
tornas
őstag
válasz
Diniboy #17553 üzenetére
A multiméteres mérés általában hihető szokott lenni. Mivel a fekete az egy "potenciálon" van így mindegy melyiket használod. Ugyanez van a pirosnál és a narisárgánál is. A sárgánál már nem biztos, mert függ attól is hogy a tápod egyágas vagy több ágas +12 V-al rendelkezik. A te tápod egyágas, így a sárgánál is mindegy hogy melyiknél méred meg a +12 V-ot. A 12 V mérhető fesze az a 11,4 V és 12,6 között kell lennie (+/- 5%) vagyis bőven belefér az a mért 12,1 V, Sőt ez teljesen jó is.
A D3-as jelű CM GX tápod Enhance belsős vagyis a jobbik fajta. Való igaz, hogy a szkóppal pontosabban lehet mérni, de azért az a 3 V-os feszingadozás jelen esetben egy kicsit valótlannak tűnik. Ez 3000 mV-os fesz-zajosságot jelentene a valóságban. Tán még a Vargánya tápokban sem volt ekkora fesz-zajosság. Valami nem stimmelhet a méréssel...szerintem.
Mindent összevetve a tápod egy minőségi darab, méregetni meg akkor érdemes leginkább amikor valami gond van vagy gond lehet a táppal. Én nem tudok arról, hogy a D3-as sorozat fesz-szabályozási gondokkal lenne terhes. A Seventeam belsős E3-as CM GX sorozat viszont igen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest