- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
Ivy.4.Ever #17853 üzenetére
Apróságnak tűnő, de lényeges dolgokról van szó. A szekunder oldalon ezekben a tápokban egy dupla dióda van, paszta nélkül felhányva a bordára. FSP-ék rájöttek, hogy inkább két duplát raknak be, aminek az egyik diódáját használják, így kétszer nagyobb a hőátadó felület és még a pasztát is ismerik, ezért van, hogy fele akkora hűtőbordát használnak, mint az átlag, mégsem találkoztam még döglött diódával FSP tápban. A legtöbb gyártó a feteket is csak felhánnya szilikon alátéttel a bordára, ami paszta nélkül nagyon gyengén vezeti a hőt, ezért is szoktak ledurranni amivel FSP-nél szintén nem szoktam találkozni, legfeljebb a PFC-nél, de azt a hibás pufferkondi okozza, ami az egyetlen rákfenéjük volt annó, ma már az sem. Nem csinálnak olyan őrültségeket, hogy be, vagy lekapcsolod a tápot és egy picit elindul. Úgy az egész tápjukon látszik, hogy józan ésszel lettek összerakva, megtervezve és nem mellesleg saját fejlesztésű integrált áramköreik is vannak már, ami szintén jelzi, hogy komolyan gondolják a dolgot.
-
M@rdel
őstag
válasz
Ivy.4.Ever #17745 üzenetére
Szerintem induláskor határon van a táp, mivel minden használatban van
csúcsfogyasztás közelében van a gép, és a vinyó is elvisz egy-két ampert.
A táp meg nem éppen acélos!
De hallgass meg egy szakértőt is. -
M@rdel
őstag
válasz
Ivy.4.Ever #17743 üzenetére
Írd le a gép többi alkatrészét is, vagy töltsd ki az adatlapod!
Induláskor lehet, hogy 12V-n határon van a táp! De jó lenne tudni mi van még a proci mellet.
-
fero02
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever #15588 üzenetére
Szerintem a hdd keltett hullámokat erősíti fel a ház (oldal lapja)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest