- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz
Buci21 #15263 üzenetére
Van egy nagy szerviztopikunk, ott nézz ki valakit. Én is javítok, 3k-ba tuti beleférhet. Beszélj az eladóval, hogy ilyen hiba van, egy héten belül szóltál, tehát a garancia akárhogy, de érvényes, és beszéld meg vele, hogy nem küldöd le Pécsre, mert az felesleges kiadás. Megnézi neked valamelyikünk, ha valóban látható hiba van, azt esetleg dokumentálva neki is elküldjük, hogy lássa, nem kamu és ő kifizeti. Szerintem mindenkinek így a legjobb. Esetleg, ha mégis úgy alakul, a szállításban tudok segíteni, mert Pécsett van ügyfelünk, aki rendszeresen jön hozzánk, én meg mozgok Budapesten.
-
törölt tag
válasz
Buci21 #15258 üzenetére
50-50% az esély. Elképzelhető, hogy PG jel gondja van. Mondjuk látatlanban nehéz mondani bármit is. Ha idáig ment a lappal és most nem megy akkor bizti, hogy táp. Pláne ha ki is próbáltad. Esetleg vidd át haverodhoz, barátodhoz és próbáljátok rá egy lapra de attól még a te géped nem fog menni!
-
lenszkij
csendes tag
válasz
Buci21 #15250 üzenetére
A zöld zárása más mechanizmus mint az alaplapi indítás.Az alaplapi indítás egy pillanatnyi zárás amit bebillent alkatrészek tartamak fenn, nem a zárás mert az impulzus.A power kapcsololó benyomásra zár de elengedve kinyilik, mert a billentés megtörtént, kivéve ha van alkatrész ami ezt nem tartja febnn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest