- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
cettlee #7789 üzenetére
a cucc. de nem a csomagolás. gondolj bele, hogyan tudnál meggyőződni arról, hogy megfelelő a készülék, ha ki sem bontottad? szóval igen, visszaviszed, hogy nem kell. ezért webshop a webshop. annyi hátulütője van, hogy a törvény szerint 30 napjuk van a pénz visszafizetésére. bár nem hiszem, hogy ezt ki is használnák a cégek.
-
lujó55
addikt
válasz
cettlee #7790 üzenetére
Teendő: szépen visszacsomagolod úgy, ahogy volt (zacsi, vagy doboz) mellé teszel mindent amit adtak, az utolsó kezelési utasítást is és besétálsz vele az üzletbe, vagy postán juttatod vissza a kereskedőnek, nem a futárnak. Ez utóbbi esetben érdemes egy kísérő emailt előre küldeni, hogy számítsanak rá és leírhatod, hogy mit tapasztaltál. Nem fognak cigánykodni, nem te vagy az első esetük. Olyanokkal nem kell foglalkozni, hogy vezetékszorító klipszet már lecsavartad, meg a zacsi perforálása megsérült, mert ez természetes, ha kipróbáltad, de azért nagyon ne legyen karcos és ne próbálgasd a csavarokat piszkálni. Sajnálom, hogy hibás cuccot kaptál. Én anno SD memóriakártyával jártam így, selejtes volt az egész sorozat, az ötödik darab volt jó, égett a pofám a MM-ban.
-
lujó55
addikt
válasz
cettlee #7785 üzenetére
Ha neten rendeltél, tehát webshop vásárlás volt akkor 8 napos cseregaranciád van, ezt ne feledd! Ha boltban vásárolsz akkor 3 nap.
A gombelemes trükköt azért mondtam, mert nálam egy MSI lapban hiába dugtam át a jumpert a 2-3 tűkre, nem resetelte ki a BIOSt, de ha kikaptam a gombelemet a lapból egyből seggre ült. Egy próbát azért megért, nem? Amúgy még megnézhetted volna egy másik gépben mit csinál a táp. Nem hittem volna, hogy a túlhúzástól kinyírtad, mert nem egy gagyi noname cuccról van szó. -
-
04ahgy
nagyúr
válasz
cettlee #7756 üzenetére
Nem meghalni kezd. Ennyire nem szimmetrikus a terhelés. A géped ahogy fejleszted, egyre inkább 12V-ot kér, de a táp olyan konstrukció, hogy a 12V-ot csak akkor tudja rendesen tartani, ha az 5V is terhelve van. Azt meg épp egyre kevéssé terheled.
Nincs baja, csak nem mai csirke már. De ha nem fogod fel, amit írtam korábban is, egyszer megunja a nem kívánatos terhelést, és akkor tényleg rossz lesz.
HPC420-302 egyébként, ha jól sejtem...
Lehet mit tenni: megvárod, hogy tönkremenjen, vagy még előtte egy korszerűbbre lecseréled. Minőségi tápból továbbra is 400-450W-os elég. Mint ahogy ez is minőségi, mert még ezt is kibírja.
Az együttes terhelést meg hogy gondoltad? Magad írtad, mik mennek a VGA-ba. Láthatod, hogy az 5V-ra nem csatlakozik semmi. Csak alaplap és winyó. Azok meg maguktól nem kérnek többet.
Megteheted, hogy mesterségesen terheled az 5V-ot, de az meg a primerkörét terheli le a tápnak, valamint a főtrafót. Növeli a táp és a műterhelés melegedését, tovább rontja a hatásfokot és a villanyszámlát emeli. Nem vagy előrébb ott sem.FSP400-60 vagy CX400 meg normális táp, és itt az aprón 10e körül / alatt kapod garival.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged