- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrade
senior tag
Nézd tegnap egy ismerős kétségbeesve telefonált menjek mert tönkrement a tápja.Egy M-Tech (Mercury) 420W -ot találtam.Nézem kioldott a rövidzárvédelem, De azt az illető nem tudta hogy ilyenkor nem lehet a gépet bekapcsolni míg a tápot ki nem kapcsolják és az akkuk nem ürülnek ki amit a power LED-en lehet látni.Mit állítanak sokan , ezekben a tápokban nincs semmiféle védelem pedig ez rövidzárra és túlterhelésre is kikapcsolt szépen.A HDD lett zárlatos Olyan nincs hogy mindenkitől ugyanazt a véleményt kapod.
47es légfordulatú ? Ez mi akar lenni? -
andrade
senior tag
Mondjuk azért választhattál volna egy 1200-1300-as fordulatú 9 lapátos ventillátort pld a Revoltec Airguard 120mm-est ez nagyom jó én ebben a hónapban 3-at építettem be nagyon jó a levegőszállítása csendes és ráadásul harisnyázva van a kábele bár úgyis a kisfeszültségű kábeleknél van kihúzva.De azért a kifújt levegő ellenőrzése meg a táp házának melegdése is támpont.
-
andrade
senior tag
Én is így szerelem a ventillátort cserénél pont egy 450-es CTG következik.Én egy 9 lapátos Revoltecet teszek bele az 1200-as fordulatú és nagyon csendes.Az ellenállások kevésbé melegszenek a hűtőbordákon Schottky, stabilizátor és egyéb aktív alkatrész van.És ha CTG a tied is abban van hővédelem pld a stabiban.
-
-
agressiv
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest