- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
válasz
dilipok #14917 üzenetére
elolvastam a cikket és egy az egyben az a probléma amiről beszélgettek anno szóval magyarul lehetetlen kideríteni mi okozza ezt a problémát persze a tekercs.... az a legközelebbi, de megoldás nincs rá és gányolni meg nem szeretném szóval marad így. majd nemsokára úgy is erősebb vga-ra váltok és akkor majd kiderül mi is a ludas valójában.
köszi azért a segítséget.ha esetleg megoldódik majd akkor beírom hogy más is lássa
-
béke
aktív tag
válasz
dilipok #14914 üzenetére
Hát azt most nem sajna nincs másik, csak kiváncsi lettem volna mert tudom hogy fikázzák a hkc-at de viszont ez jól működik és rengeteg csati van rajta és boltba is 8-9K körül mozog az ára igaz ez már nem garanciás használtam vettem.
és ha cserélném akkor is csak egy kb. gigabyte 420-ra tudnám cserélni (kp. miatt) az most 6-7K körül elérhető.
Nézegettem a fsp hexa,corsair450, stb. azok olyan 10-11K körül vannak de arra most nincs pénzem.
szóval csak egy végső esetben cserélnék tápot illetve maximum még egy garanciás gigabyte lenne a megoldási probléma ellenőrzése mert az olcsó és elméletileg jó táp. bár vesztenék pár csatit de igazából csak 1vga-t használok 1db 6pin-el és az a gigabyte-on is van.VGA-m egyébként Gigabyte GTS250ZL.
nehéz így a döntés mert nincs cash cserélni a vga-t is és igazából kicsit zavaró a jelenség csak félek ne hogy baja legyen mert a 3/4-gépem teljesen új garanciális csak a táp és a vga nem.
-
dilipok
veterán
válasz
dilipok #14901 üzenetére
ja, azt elfelejtettem mondani, hogy semmi baja a gepnek. Ebben a melegben is koszoni jol elvan, nincsenek fagyasok, minden mukodik, mint eddig. Ez a felfedezes viszont egy kicsit elkezdte csiklandozni a fantaziamat mikor meglattam. Remelem csak everest/aida meresi hiba vagy ilyesmi. Bar regen nem hinnem, hogy ennyire ingadozott volna, mert csak kiszurtam volna (legalabbis remelem)
moha21: koszonom szepen
Ezek szerint az aida mer el valamit. Megnyugtato
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Medence topik
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest