- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csaba_20_
őstag
-
Hequila
őstag
válasz
Gucunja #3080 üzenetére
Kicsiny városunkban van egy bolt, aki táphiba esetén a többi károsodott alkatrészt is szó nélkül cseréli, ha azok tőle származnak, és van még rajtuk garancia.
Ha jóban vagy a boltossal, szerintem van rá reális esély, hogy cserére kerüljenek a hibás részek.
Ne kísérletezz vele, vidd vissza így az egész gépet (szerintem). -
Csaba_20_
őstag
válasz
Gucunja #3076 üzenetére
Szerintem már a gépet is dobhatod utána...de azért nézd meg, hátha még üzemképes maradt valamelyik alkatrész. Nem akarlak elkeseríteni, de talán polgári peres úton fogod tudni érvényesíteni a jótállást. De úgy se vagyok 100%-ig biztos benne, ugyanis az teljes mértékben a te hibád, hogy hulladék táppal üzemeltetted a géped. Egyébjént jogszabályilag úgy van, hogy a kötelezett(akitől vetted a terméket) akkor mentesül a jótállási kötelezettsége alól, ha bizonyítja, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat következménye. Mindezt persze a bíróságon, a hétköznapi életben már akkor elhajtanak majd, amikor meglátják, hogy megégett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged