- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
I. Richard
senior tag
Esetleg nem fut valami HW monitor?
Nekem az AsusProbe mellett nem lehetett normális sebességgel Defragolni, mivel szabályos időközönként megakadt a folyamat. Miután kikapcsoltam a figyelést, megszűnt a dolog.
Jobb ötletem nincs... -
Flameus
aktív tag
-
Lord Zero
addikt
közben elolvastam a második részt is, és rágyüttem, hogy nem csak gámáknál jársz így
lehet hogy egy kósza process eszi meg a cpu-t 100%ra időnként, a task managerben próbáld meg kiszűrni (ha egyáltalán van ilyen), a processek mellett láthatod a cpu ill. mem terhelést
csak tipp! -
hehehehe
tag
ja amugy nemtom mi baja lehet:(
-
DuracL
tag
Hi mindenki!
Az a problémám , hogy amikor bekapcsolom a gépet néha sípol, mint amikor nincs jól bedugva a videókártya! Többször ki kell ilyenkor kapcsolni(áramot is) és
hramadjára negyedjére helyrejön. Segítsetek!!:o
Hardware Doctor a -12V-os nál -13,xx sípol ha be van kapcsolva, a boltos azt mondta ez nem lehet probléma. -
hehehehe
tag
akkor esetleg valaki ha ajánlana nekem ilyet?:)
-
hehehehe
tag
nos a pojén az hogy nincs még fenn antivirus mer elég friss a rendszer:)
virus sincs..futtattam olyan online viruskeresöt vagy mit....ja sasser volt de azt már kilöttem és a biztonsági lyukat is betömztem
háttérben egy olyan dolog fut amit nemtom micsoda: Part knob.exe
ez mi? -
hehehehe
tag
up...nehogymár ne tudja senki mi lehet a baj:(
-
hehehehe
tag
látom jo sokan olvasgatjátok de valami hozzászolásféle is jöhetne már...
-
hehehehe
tag
valami baj van a gépemmel...és nagyon idegesit.sztem vga kártya hiba de ez nem biztos:( szal az a helyzet hogy elinditom monnyuk a CS-t és stabil 99 fpsm van de kb 10-20 mpercenként leesik 20-30ra:( és ez tök véletlenszerüen.nem akkor maikor sokan vannak és nme nagy tereken hanem ugy néha néha...és ez qrwára idegesit mer nemtok igy jáccani:O
a gépem: 1600+os athlon,abit nf7 v2.0,512 ddr, 9600 np...
ja ujraraktam már a drivert...1ébként atitoolsban is ezt csinálja.oldalt van egy kis kocka ami forog és méri a sebbességet meg mindent és 10-20 mpként szinte megáll...sürgös lenne.ma este warom van szal kéne nagyon:(
Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest