Új hozzászólás Aktív témák
-
ateszm
senior tag
Pentax K-x hez szeretnék rendszervakut vásárolni. Rendezvényekre vinném magammal,17-70es zoom tartományban használnám. Metz MB 44 AF-1 TTL nézegettem,de lehet kisebb kulcsszámú is elég lehet. Véleményetek fontos lenne számomra,esetleg más alternatíva,vagy megerősítés.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv:ateszmFanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
-
ateszm
senior tag
Pentax K-x -hez melyik vakut ajánljátok jobban ? Pentax 540FGZ, Metz 58 af-1,esetleg elég e a Metz 50-es vaku is. Elsősorban rendezvény fotózásra kell.
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
ateszm
senior tag
válasz gabor_01 #2861 üzenetére
Azért én ettől a profi pénzkeresős munkától igen csak messze állok. Szerintem egy este max 100 képet villantok vakuval,ami kb 1-1,5 órára oszlik el. Már kezd körvonalazódni mi lesz a befutó. Remélem jól kijövök a Pentax 540FGZ-vel.
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
ateszm
senior tag
Pentax K-x user vagyok. Szeretnék beújítani egy mikrosat villanjkörte szettbe.Pontosabban kettő darabba. Megerősítést kérnék,hogy mivel rádiós kioldó nem lévén,a beépített vaku M módban elegendő lesz-e,hogy elvillanjon a szett.A vaku is természetesen M módban.Az tuti,hogy egyéb állásban van pici elővillanás,amire kiold a villanjkörte. Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ateszm
senior tag
-
ateszm
senior tag
Sziasztok.
Metz 58af1 ben valószínű elfáradt a főfény,apró üvegszlánkok távoznak a réseken. Szerintem kislányom játszott velem,mert előtte működött. Szeretném megkérdezni hogy tudtok e valakit,aki ennek a javításával foglalkozik,megfizethető áron. Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel:ateszmFanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
ateszm
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest