- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Azt mondják, hogy le kell verni egy réz tüskét a pincében, aztán ahhoz kötni az árnyékolásokat. A gyakorlatban még nem próbáltam. Normál esetben ez úgy megy, hogy egy pontban futnak össze a kábelek, ahol a switch van, és ott földeled mindegyik árnyékolását egyszerre. Elvileg a villany földelése nem jó erre a célra.
-
inf3rno
Topikgazda
Meg lehet próbálni, adótornyoknál tényleg felléphet ilyen. Viszont ha jól értem nálad az audio kábellel van a gond vagy a villany kábelekkel a falban. Azon nem hiszem, hogy segít az árnyékolt net kábel. Audioval kapcsolatban fejlesztenék, hogy USB-ről menjen a zene. Az valószínűleg megoldaná, mert a digitális jelből sokkal jobban ki lehet venni a zajokat, mint az analóg jelből.
-
inf3rno
Topikgazda
Nem tudom, gondolom attól függ, hogy mire kell. Itt van hasonló kérdés angolul: [link] Elméletileg lehetséges UTP-t telefonra használni, viszont ha netezni akarsz róla, akkor kelleni fog modem, vagy a számítógépen valami modem program. Nem tudom ennek a részleteit, én a modembe dugom a telefont (most már koaxot), aztán abba meg az UTP-t, nem bajlódok ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Óvodások homokozója
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Béta iOS-t használók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest