- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Igen, nekem a nagyobb tárhely - kevesebb slot jobban megérné és úgy lehetne kényelmesen futtatni a 100-200 Gigás pakkokat hetekig is akár.
Viszont nekem a garantált sávszél nem igazán jön be. Meg is mondom, hogy miért.
Ugye előző hónapban csináltam kb 16 MBit átlagot feltöltésben. Viszont ez nem úgy jött ki, hogy non-stop 2 megával mentek fel a torrentek. Hanem úgy, hogy el-elkaptam egy-egy jobb torrentet, ami 30-60 percig ment 15 MB/sec sebességgel felfele. És ezt ellensúlyozta, hogy mikor nem ültem gép előtt (éjszaka, hétvégén, stb) és nem cseréltem a friss torrenteket akkor lelassultak pár száz KB-ra.
Tehát pl. ha 5M/5M a sávszélkorlát a neten akkor pont az ilyen "nagy akasztásokról" maradok le. Itt van pl. ez egy igen jól sikerült kép (de nem egyedi)A vinyó sebességhez meg csak ennyit:
Itthon ha elindítok EGY másolást (2 helyi vinyó között!), akkor az 70 MB/sec
Ha elindítok kettőt EGYSZERRE, akkor az összesített sebesség kevsebb, mint 70.
Lehet az én gépem a szar (sőt ) de nemhiszem, hogy gyorsabb lehetne a vinyóÉs ha pl. úgy csinálod meg a servered majd, hogy 2 user / vinyó, akkor mind2en tolják fel 30 Mega körül fejenként 2-3 torrentet, akkor már azért izzadni fog az olvasófej.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy nem csak "sima" feltöltésre használnak az emberek szervert, hanem saját torrent készítésére, amikor leellenőrzi a torrent filet, ami erőforrás igényes is eléggé.
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...