- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Előre is elnézést, de most nem volt kedvem elolvasni az eddigi hozzászólásokat, viszont lenne véleményem a témáról

Első megjegyzésem: ha valki bannolva van, az szvsz más néven sem tud regisztrálni, hisz az IP szám alapján lehet kitiltani. Így kéne megoldani az esetleges csökkentett jogokkal rendelkezők azonosítását. Az ip szám ugye több szájegyből áll, aminek az első 9 ? tagja azonos, és csak az utolsó 3 szám válltozik. Az első állandó számok szollgálhatnak azonosító számként. Ha ilyen azonosító progi nincs a PH! motorban, akkor szvsz bele kell tenni! Az off-olás nem minden esetben zavaró, főleg így, hogy halványabb a topic eredeti tartalmához képest, viszont vannak valóban zavaró off hozzászólások. Most példákat hadj ne linkelgessek be, szerintem mindenki tudja, hogy mire gondolok. Ami az aláírásomban szerepel, hogy '' a PH! egy nagy család'' annak működnie is kéne jobban ahoz, hogy tényleg ne híguljon fel a fórum. Amikor én beléptem, és az elején ''vétkeztem'', jópáran rámszálltak, Parcival is volt vitám, és elég nagyon megbántott, de nyeltem egyett, beismertem, hogy hülye voltam, és még mindíg itt vagyok. Nekem meg kellett küzdenem azért, hogy elfogadjatok! Ez az, ami újabban elmaradt, és nagyon kevesen maradtak, akik el tuják venni az újak kedvét a hülyeségektől. Nem jó dolog valakit kiközösíteni azért, mert ő újonc, de ha hülye, akkor igenis ki kell túrni, vagy el kell venni a kedvét a hülyeségtől. Ha valki nem látja be, hogy egy marha, akkor menjen egy másik fórumra terjeszteni a hülyeségét, ha viszont belátja, hogy tévedett, akkor még hasznos tagja is lehet a ''család''nak.
Köszönöm, hogy meghallgattatok, és remélem nem voltam túl OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest