- Motorola G86 - majdnem Edge
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
Wildmage
üzenetére
Az alapötlet nekem is tetszik, csak a megfelelő kivitelezés lehetőségében kételkedem... Tényleg rengeteg a felesleges OFF-olás, de sajna nem csak azzal van a gond, hanem flammel is stb., de ezek már mind elhangzottak.
A legjobb megoldás talán tényleg, az hogy túl kell lépni az ilyen embereken, nem szabd velük leállni vitatzokni. Egy kis idő után remélhetőleg felismernék, hogy értelmetlen amit csinálnak.
Ez pedig tényleg nemnagyon számít, hogy ki milyen fokozatú tag és hogy mennyi idős..akinek ilyen ''rossz'' a természete, az nem fog törődni azzal, hogy milyen fokozatban áll itt és akár újonc, vagy bármi más, csinálja a rakás értelmetlen hozzászólást.
Sajnos nekem úgyérzem nincs konstruktív ötletem a probléma kiköszörülésére, úgyhogx inkább túllépek az ilyeneken, vagy ha az általam nyitott topicban kezd elburjánzani a dolog, akkor azt bezáratom a kedves moderátorokkal elejét véve az értelmetlenkedésnek.
Remélem azért születik megfelelő ötlet a kellemetlen alakok ellen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sonicwall NSA 2650 - Tűzfal szerver - 2 db
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Eladó PlayStation 5 Slim 825GB
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest