- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
válasz
Cardinella
üzenetére
A 3. pontodra szerintem az a válasz, hogy az élet szinte minden területén vannak idősebbek, tapasztaltabbak stb., akikre az emberek többsége önkéntelenül is hallgat.(Mindíg vannak kivételek.) Esetünkben viszont az a baj, hogy sokan nem érdemlik meg ezt a ''titulust'', mert míg a munkában mondjuk dolgozol 20 évet(vagy mondjuk 40 éves vagy), akkor joggal várhatod el szerintem, hogy a 20 éves újoncnak adott tanácsodat megfogadja, illetve legalább meghallgassa. Itt viszont minden 5-15 éves suhancból lehet 1-2 hét leforgása alatt őstag és akkor már nagy a szája és azt hiszi beszólhat mindenhova és mindenkinek. Ez mondjuk engem nem zavar, mert alapvetően egy rendkívül nyugodt ember vagyok, de akit idegesít annak tudom ajánlani, hogy egyszerűen lépjék át a hozzászólásaikat.
MOD: A bezárások azért sokkal komolyabbak, mint a bepirosítások lennének szerintem, mert egy bezárás a topic témájának szól, míg a bepirosítás a személynek. Gondolj csak bele mit szólnál, ha minden topic ahova beírnál piros lenne egy idő után. Egy kicsit felidegesítene nem? Na jó nem kekeckedek tovább, mert még a végén azt hiszed beléd akarok kötni, amikor eszem ágában sincs.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs