Új hozzászólás Aktív témák

• Wildmage

senior tag

válasz Cardinella #185 üzenetére

A 3. pontodra szerintem az a válasz, hogy az élet szinte minden területén vannak idősebbek, tapasztaltabbak stb., akikre az emberek többsége önkéntelenül is hallgat.(Mindíg vannak kivételek.) Esetünkben viszont az a baj, hogy sokan nem érdemlik meg ezt a ''titulust'', mert míg a munkában mondjuk dolgozol 20 évet(vagy mondjuk 40 éves vagy), akkor joggal várhatod el szerintem, hogy a 20 éves újoncnak adott tanácsodat megfogadja, illetve legalább meghallgassa. Itt viszont minden 5-15 éves suhancból lehet 1-2 hét leforgása alatt őstag és akkor már nagy a szája és azt hiszi beszólhat mindenhova és mindenkinek. Ez mondjuk engem nem zavar, mert alapvetően egy rendkívül nyugodt ember vagyok, de akit idegesít annak tudom ajánlani, hogy egyszerűen lépjék át a hozzászólásaikat.

MOD: A bezárások azért sokkal komolyabbak, mint a bepirosítások lennének szerintem, mert egy bezárás a topic témájának szól, míg a bepirosítás a személynek. Gondolj csak bele mit szólnál, ha minden topic ahova beírnál piros lenne egy idő után. Egy kicsit felidegesítene nem? Na jó nem kekeckedek tovább, mert még a végén azt hiszed beléd akarok kötni, amikor eszem ágában sincs.:)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák