- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
Freezura
tag
Hi!
Nálam 800x600x32-ben, majdnem full grafikán tökéletesen fut!
Cerka900@1100, 512RAM, GF4 MX440 -
beeboy
addikt
Szerintem nagy szar!! :(((
A pálya kevés, a grafika lehet, hogy ütős, de az egész elvont, nem látni jól ki van veled, ki nem, az egész nem tetszik :( -
Mort
csendes tag
Ha jól tudom ez még béta, ami elég tisztességesen meglátszik rajta.
1800XP, nonameGF2MX, 128DDR alatt teljesen jól fut 640x480ban, bár kisebb tömegjelenetek megizzasztják. hiába, kevés a memória.
bár nem egy quake1 de azért jó game... -
napos2600
tag
azert kivancsi lennek elindul-e egyaltalan matroxg400millenniummax-on?!? :))
OFF
es miert a -:t- a nyelvnyujtos smile??
ON -
Thom!
veterán
Tab megnyomása után stat fps és mindenki maga döntse el, hogy megy a game!
-
Lord Mixxx
tag
Az mar biztos, tegnap fejeztem be a MOHAA-t 1280X1024-ben 32-bites szinmelyseggel es nem szaggatot (kulonben lejebb vettem volna)
-
-
VOid
tag
gef4 en még csak tesztet láttam lassúcskának 1024x768 32 biten még ott is 20 fps felett nyomott..
-
elmo
aktív tag
No akkor én meg se próbálom felrakni... :DD
peace, L-Mo! -
Péter
csendes tag
Honnan lehet még letölteni,mert a cím már nem müxik.
-
Biztosan azért ilyen lassú mert sok ilyen van benne:
For(i=1;i<999999999;i++)
{ }
végülis valahogy ösztönözni kell a vásárlókat gef 4-5-6 megvételére.
:) -
Bár memóra még lehet kéne + 256 MB...
-
-
scu
tag
Hát nem tudom, de biztos nálam van a gond. Mielőtt megjelent volna, gondoltam azért fog rendesen menni a game 800*600-ban. Hát egy nagy frászt. Athlon 1100, Gf2 Ti, 256 DDR és olyan a game, mintha képregényt néznék. 640*480 ban még játszható, ha lebutítom a gamét. Mindenkinél ennyire szarul megy ????
-
-
Agyzuzo
addikt
Passz, én amikor azokkal utoljára játszottam még Catalyst előtti driver-ek voltak fent és azzal gyönyörűen ment mindkettő...
Nincs húzva? Nem melegszik túl? A játékokhoz feltetted a legújabb Patch-et? -
Agyzuzo
addikt
Haverom azt mesélte, hogy ő a GF2-jével csak úgy tudta működésre bírni, ha a legújabb 29.80-as vagy melyik nem hivatalos driver-t tette fel (az előzőt ki kell irtani egy progival).
Radeon 8500-al rendelkezőknek nem kell aggódniuk ilyesmik miatt, gyönyörűen fut. ;) -
Hi
Kösz a segítséget sikerült megoldani az audio dolgot egy alkönyvtárban találtam az installját.
A game már elindul viszont a loading képernyő alatt csontrafagyasztja a gépet. Ez viszont már videokártya driver probléma talán majd javítják. -
HI
Nekem el sem indult a game. Szerintetek mi a gond?
UT2003 Build [2002.05.31.18.31]
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1357 MHz with 255MB RAM
Video: Matrox Millennium G400 DualHead - English
Can't find file for package 'ALAudio'
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine
valami openal32.dll-t keres esetleg ha van valakinek elküldhetné mail útján. (tamas13@freemail.hu) -
TomLion
tag
Hi!
Miképpen kell kitömöríteni és játékra fogni?
Kössz a segítséget előre is! -
guest
veterán
scu:lehet nem vetted észre de a topik címe egyben az a hely ahonnan le is lehet tölteni letöltöd és megtudod nézni ;-)
-
gyozi
aktív tag
Hát elég korrekt első ránézésre, bár egy elég gyönge konfigban próbáltam, de még ígyis beszarás a látvány!
-
scu
tag
Lehet már mindenki tudja, de kint van az UT2003. Eddig még nem láttam róla fórumot, bár lehet vak vagyok. Szóval ha valaki már látta....tapasztalatok, vélemények..stb.....
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest