Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge #20 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy külön kapja a tápot, nem az USBn keresztül. :)
Ami pluszt még nyújtanak esetleg ezek a megoldások a gépbe szerelhető rack-ekhez képest, az az, hogy nem kell a vincsi eltávolításához/berakásához a gépet kikapcsolnod... (Bár lehet, hogy típusa válogatja, de *elvileg* az USB erre simán lehetőséget ad.) -
The Thing
tag
válasz
CsendPenge #20 üzenetére
A tápot az USb-ről kapja.
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #20 üzenetére
Remélem igazad van, mert azért kellene (sok a mentés más vinyókról), hogy ne kelljen állandóan szétbombáznom a gépet! Amúgy itt a típusa:
Mapower, MAP-H51U2. -
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge #15 üzenetére
Egy kis kiegészítés: a 2.0 kompatibilis lefelé az 1.0-val és az 1.1-gyel. Azaz ha 2.0 verziójú eszközt dugsz rá egy 1.1-es portra, akkor működni fog, de lassabban. 2.0 verziójú portra azonban hiába dugod az 1.1-es eszközt, az nem fog gyorsulni (bár működik természetesen)...
(Megelőztelek, bibibiii! :DDD) -
dam
tag
válasz
CsendPenge #15 üzenetére
Mert vinyó lesz rákötve! Ehhez kéne sebesség!
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #11 üzenetére
Köszi CsendPenge! Nálam, mint első reagáló, TE vagy a király! Ja, és a te linkedet néztem meg! :DD
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #6 üzenetére
Bocsi! Várok, csak nem vettem észre, hogy már írtál!
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
ASUS P4T-E!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest