- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Aktív témák
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #20 üzenetére
Remélem igazad van, mert azért kellene (sok a mentés más vinyókról), hogy ne kelljen állandóan szétbombáznom a gépet! Amúgy itt a típusa:
Mapower, MAP-H51U2. -
dam
tag
Van valakinek tapasztalata ilyen külső USB-s rack vacakkal? Könnyen ''indítható'', vagy szívni fogok vele? Egyáltalán mi ez? Belerakom a vinyót, rádugom belül a tápot meg az IDE kábelt, a dobozból meg csak az USB kábel jön ki amit a gépre kell rádugni??? Így van????????????
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #15 üzenetére
Mert vinyó lesz rákötve! Ehhez kéne sebesség!
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #11 üzenetére
Köszi CsendPenge! Nálam, mint első reagáló, TE vagy a király! Ja, és a te linkedet néztem meg! :DD
-
dam
tag
:O Akkor kell egy külön kártyát vennem! Abból van esetleg ajánlás, vagy teljesen mindegy???
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #6 üzenetére
Bocsi! Várok, csak nem vettem észre, hogy már írtál!
-
dam
tag
Köszönöm a sok segítséget! :DD
-
dam
tag
CsendPenge ne menj el! Te vagy az egyetlen aki eddig próbált segíteni! :O
(Felhozás, bocsi). -
dam
tag
Ja és mégegyszer leírom, mert eléggé zavaros voltam. Nem az a két USB port, ami az alaplapon van rajta (a gép hátulján), hanem külön csatlakozó az alaplapon, amire még két portot lehet kötni! És láttam egy USB 2.0 feliratot, de ezt pedig a ház eljén lévő USB portok mellett. Ha a házon lévő 2.0-ás, akkor függ az alaplapi csatlakozótól a dolog (tehát 1.1-es lesz), vagy nem???
Össze-vissza írom a hülyeségeket! Bocsi!!! :DD -
dam
tag
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
ASUS P4T-E!
-
dam
tag
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet könnyen megállapítani azt, hogy egy port 1.1-es vagy 2.0-ás. Az alaplap leírása nem mond semmi biztosat (nem a hátsó panelen lévő portok érdekelnének, mert az 1.1-es). Lehet plusz portokat bekötni az első panelre, és ráadásul ott láttam egy 2.0 feliratot.. Ezt most hülyén írtam le :DD, de a lényeg az, hogy van-e valami módszer arra, hogy a dolog egyértelmű legyen???
Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest