- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge #20 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy külön kapja a tápot, nem az USBn keresztül. :)
Ami pluszt még nyújtanak esetleg ezek a megoldások a gépbe szerelhető rack-ekhez képest, az az, hogy nem kell a vincsi eltávolításához/berakásához a gépet kikapcsolnod... (Bár lehet, hogy típusa válogatja, de *elvileg* az USB erre simán lehetőséget ad.) -
The Thing
tag
válasz
CsendPenge #20 üzenetére
A tápot az USb-ről kapja.
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #20 üzenetére
Remélem igazad van, mert azért kellene (sok a mentés más vinyókról), hogy ne kelljen állandóan szétbombáznom a gépet! Amúgy itt a típusa:
Mapower, MAP-H51U2. -
CsendPenge
őstag
Nem. Szerintem nem. Bevallom, nem találkoztam még személyesen ilyen külső cumóval, de szerintem csak az USB portra kell rácsatolnod, illetve a tápot sem a géptől kapja, hanem külön. (én a lényegét az ilyen külső cuccoknak abban látom, hogy nem kell megbontanod a gépházat, és szerelned)
Ha tévedtem, akkor javíccsatok ki légyszi :DD -
dam
tag
Van valakinek tapasztalata ilyen külső USB-s rack vacakkal? Könnyen ''indítható'', vagy szívni fogok vele? Egyáltalán mi ez? Belerakom a vinyót, rádugom belül a tápot meg az IDE kábelt, a dobozból meg csak az USB kábel jön ki amit a gépre kell rádugni??? Így van????????????
-
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge #15 üzenetére
Egy kis kiegészítés: a 2.0 kompatibilis lefelé az 1.0-val és az 1.1-gyel. Azaz ha 2.0 verziójú eszközt dugsz rá egy 1.1-es portra, akkor működni fog, de lassabban. 2.0 verziójú portra azonban hiába dugod az 1.1-es eszközt, az nem fog gyorsulni (bár működik természetesen)...
(Megelőztelek, bibibiii! :DDD) -
dam
tag
válasz
CsendPenge #15 üzenetére
Mert vinyó lesz rákötve! Ehhez kéne sebesség!
-
dam
tag
válasz
CsendPenge #11 üzenetére
Köszi CsendPenge! Nálam, mint első reagáló, TE vagy a király! Ja, és a te linkedet néztem meg! :DD
-
Pacák
senior tag
[L]http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4T-E&langs=01[/L]
Ez biza csak sima usb 1.1 mindenhol...:(
...sorry -
dam
tag
:O Akkor kell egy külön kártyát vennem! Abból van esetleg ajánlás, vagy teljesen mindegy???
-
mislix
csendes tag
Szia !
Ez az intel chipset USB 1.0-t használ.
Tehát az alaplapod ennyit tud.
http://developer.intel.com/design/chipsets/850e/
http://developer.intel.com/technology/usb/index.htm?iid=ipp_850echpst+table_usb&
Az intel, ha USB 2.0-ról akar beszélni akkor azt mondja ''Hi-Speed'' USB (480 Mbps, 12 Mbps, and 1.5 Mbps.)
Ha csak simán USB, akkor 12Mbps and 1.5Mbps.
Az alaplapod chipsetének leírásánál meg csak USB szerepel.
Tehát mind a 4 portod USB 1.0-ás, mindegy hol vezeted ki, hátul, vagy elől és mi van fölé írva..
Ha 2.0-t akarsz, venned kell egy vezérlőkártyát.. :) -
dam
tag
válasz
CsendPenge #6 üzenetére
Bocsi! Várok, csak nem vettem észre, hogy már írtál!
-
dam
tag
Köszönöm a sok segítséget! :DD
-
dam
tag
CsendPenge ne menj el! Te vagy az egyetlen aki eddig próbált segíteni! :O
(Felhozás, bocsi). -
dam
tag
Ja és mégegyszer leírom, mert eléggé zavaros voltam. Nem az a két USB port, ami az alaplapon van rajta (a gép hátulján), hanem külön csatlakozó az alaplapon, amire még két portot lehet kötni! És láttam egy USB 2.0 feliratot, de ezt pedig a ház eljén lévő USB portok mellett. Ha a házon lévő 2.0-ás, akkor függ az alaplapi csatlakozótól a dolog (tehát 1.1-es lesz), vagy nem???
Össze-vissza írom a hülyeségeket! Bocsi!!! :DD -
dam
tag
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
ASUS P4T-E!
-
dam
tag
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet könnyen megállapítani azt, hogy egy port 1.1-es vagy 2.0-ás. Az alaplap leírása nem mond semmi biztosat (nem a hátsó panelen lévő portok érdekelnének, mert az 1.1-es). Lehet plusz portokat bekötni az első panelre, és ráadásul ott láttam egy 2.0 feliratot.. Ezt most hülyén írtam le :DD, de a lényeg az, hogy van-e valami módszer arra, hogy a dolog egyértelmű legyen???
Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest