- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Hieronymus #35 üzenetére
Már rég kialakult, de egy normálisabb 12 éves notesz (Sandy Bridge M, legalább négy fizikai mag), amit nem gyilkoltak szénné, sokaknak bőven elég még pár évig egyszerű, hétköznapi feladatokra (médiatartalmak fogyasztása, böngészés, lightos irodázás).
-
ricsip
addikt
válasz
Hieronymus #32 üzenetére
Most írtam h. a vostro a dell humánsalakja. Miért kéne bárkinek is egy 12 éves szar laptop?
-
ricsip
addikt
válasz
Hieronymus #29 üzenetére
Azért a Vostro alapvetően irodai használatra van tervezve
És? 2023-at írunk. A 1080p-s monitorok már 12 éve sem voltak újdonságok. Ma már inkább 1440p a norma, de neadjisten egy 4k monitor esetén sem hívják át a haverokat a szomszéd megyéből h. a csodájára járjanak.
Igen, tudom, a csóró közigazgatásban még a 17 collos 1024x768-as CRT-k mennek... -
net84
őstag
válasz
Hieronymus #29 üzenetére
Némi sértettséget érzek, pedig csak el kellett magyaráznod, hogy mit értesz "mobil, mobileszközökhöz" vagy az előzőben a "Leginkább mobil eszközökhöz használják ezeket a dokkolókat. Nincs szükség hosszú kábelre"
Ha most jól vettem ki a válaszodból, akkor: alkalmi / mobilis megoldás. Igen, oda lehet nem kell a hosszú kábel. De a jobb helyen ez meg bent van egy oszlopban vagy az asztalban és oda csak felcsattintod a notit és már megy is.
Mások vagyunk, én ezt a méretet már nem hurcibálom, hanem a standard irodai munkához használom (használnám, mert mint fent is írtam, a terhelést és a huzamos hajtást nem bírják - ezért lehet igazad, hogy nem erre használják = nem erre való, hanem alkalmi felhasználóknak, csak ez nincs sehol fentűntetve).Jól emlékszel a régi dokkolókra. Masszív darabok is voltak ezekhez képest... Nem rántotta le őket a HDMI / VGA kábel súlya akkor sem, amikor nem volt rajtuk a gép.
Én kérek elnézést, hogy normálisan nem lehet megvitatni lassan semmit....
-
azbest
félisten
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Azt hiszem az a limit a passzív kábelekre igaz. Tb4 esetén 1m a passzív és a jel kondicionáló chipeseknél 2m.
A gpu dokkomboz gyárilag 80 centis passzív tb3 40gbps kábelt adtak. Mivel az rövid volt, így vettem egy 1.2m -es 40gbps-es usb4 kábelt a helyére. A tb certifikált kábelek drágábbak a cert miatt. [link]
(optikai tb kábelnél meg nagyságrenddel nagyobb távolságok lehetnek, csak gondolom ott a végpontnak magának kell az áramot biztosítania)
-
ricsip
addikt
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
Nincs szükség hosszú kábelre
Hogy ebből az arrogáns "kategórikusan kijelentem h. nekem ez így jó, mindenki más akinek meg nem jó ez, az meg le van szarva" hozzáállásból mennyire elegem van már, azt el nem lehet mondani...
De! Van szükség! Ezért csinálják kultur helyen cserélhetőre azt a rohadt madzagot! Így a 20centis meg a 100centis ember is meg tudná venni ezt a selejtet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest