- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
Hieronymus #29 üzenetére
Némi sértettséget érzek, pedig csak el kellett magyaráznod, hogy mit értesz "mobil, mobileszközökhöz" vagy az előzőben a "Leginkább mobil eszközökhöz használják ezeket a dokkolókat. Nincs szükség hosszú kábelre"
Ha most jól vettem ki a válaszodból, akkor: alkalmi / mobilis megoldás. Igen, oda lehet nem kell a hosszú kábel. De a jobb helyen ez meg bent van egy oszlopban vagy az asztalban és oda csak felcsattintod a notit és már megy is.
Mások vagyunk, én ezt a méretet már nem hurcibálom, hanem a standard irodai munkához használom (használnám, mert mint fent is írtam, a terhelést és a huzamos hajtást nem bírják - ezért lehet igazad, hogy nem erre használják = nem erre való, hanem alkalmi felhasználóknak, csak ez nincs sehol fentűntetve).Jól emlékszel a régi dokkolókra. Masszív darabok is voltak ezekhez képest... Nem rántotta le őket a HDMI / VGA kábel súlya akkor sem, amikor nem volt rajtuk a gép.
Én kérek elnézést, hogy normálisan nem lehet megvitatni lassan semmit....
-
net84
őstag
#3 waterman_ - Javaslom, hogy nézz körül a BlitzWolf kínálatába. Fogsz az igényeidnek megfelelőt találni.
Egyre gyakrabban idegesít engem is a rövid vezeték. Mellé-alá ezek a vackok nem férnek el, így a gép mögé csapom, de a kábel annyit nem enged, hogy messzebb tegyem, így a kijelző káváján kocog rendszeresen.#5 Hieronymus -
Leginkább mobil eszközökhöz használják ezeket a dokkolókat. Nincs szükség hosszú kábelre.
- mire is gondolsz? Az asztalomnál, hogy mindent egybe fel tudjak csatlakoztatni a notira (mint amire a régi típusú dokkolókat is használtuk). Egyáltalán nem az a természetes, hogy minden kábel a odajön a gép mellé és csak annyit "nyerek", hogy elég egyet bedugni.
Erre jó alternatívák a "torony" méretű dokkolók - ezek is mobilisak, igaz nagyok és nehezek, tehát nem az az elsődleges szempont.Az ilyen dokkólóknál tartós tesztre mindig kíváncsi lennék. Főleg a melegedés, ami nálunk már többet is kinyírt (az 50-80 ezres kategóriák sem éppen a tartósságukról híresek). Pedig nagy igények nincsenek, egy hálózat, egy monitor, egy konferencia eszköz és néha egy háttértár. Ha nem támasztjuk alá (javítunk a szellőzésen), pár hét után eldobálja a hálót vagy a monitort. Rosszabb esetben elpusztul az egész... Pedig 8-12 óránál többet nagyon nem mennek egy-egy nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest