Új hozzászólás Aktív témák

• BigManus

addikt

válasz Soulfly842 #1 üzenetére

Szia!

Én a Google termékét még nem használtam, de a Microsoft Forms eléggé rugalmas.
    Mondjuk vannak igényeid :D
    Egy próbát megér szerintem...

• Soulfly842

addikt

Sziasztok!

Google űrlap kicsit már unalmas design és valami modernebbet keresnék :)

Kicsit megváltozott most a világ és a napi munkavégzésemhez nagy segítség lenne, ha egy jól használható kérdőívet/űrlapot tudnék összeállítani egy adott témakörben (a fő célja információgyűjtés egy pontos ajánlat előkészítéséhez, a részinformációk megismerése mellett). Ehhez nagy segítség lenne az, ha választható termékekhez kapcsolódóan a kiválasztott termékekhez alkérdéseket tudnék igazítani. (pl. A-B-C-D -ből kiválasztja az érdeklődő a C-D terméket, majd kapcsolódóan kiegészítő kérdéseket tudnék igazítani (az A-B alkérdéseinek megjelenítése nélkül)) Az szintén fontos lenne, ha az adatok kinyerésekor nem csak összegezve legyenek megjeleníthetőek, hanem az adott űrlapok válaszai külön-külön (a hozzá tartozó, ügyfél által megadott részinformációkkal) . Milyen webes platformot ajánlottok ehhez. Havi kb. 100-150 'űrlap' lenne, elsősorban a koronavírus időtartalma alatt működne csak. - ez egyelőre pont elég lenne és segítebl a nzbjénat :)

Ami eddig nálam vezet jelenleg: QUESTIONSCOUT. Ingyenes, jól átlátható, kép is beilleszthető, a kinézet, a "téma" teszreszabható - csak az extrákért kell fizetni (pl. max űrlapok száma). Lehet csv-be és pdf-be lehet exportálni a válaszokat, adatokat - ez szintén nagy előny). De embertelen lenne mindet végigtesztelni :) Ha nem lesz jobb, akkor marad ez a platform.

Számítok a tapasztalatotkra és előre is köszönöm a hozzászólásokat!

Új hozzászólás Aktív témák