- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Aktív témák
-
Mc Elec
csendes tag
Szia Ton halacska!
Már csak egy kérdés maradt: Mi a fenéért a Mistralban vásároltál? Ha már hal vagy akkor menj a kék delfinbe! Magyarul: Bluefish-be!
Buda, délipájaudvar, Nagyenyed út. Tudod ahova a villinger is bekanyarodik.
Kb olyan áron kapod a cucokkat bruttóban mint a mistralban nettóban.
Ja és a szervízben értenek a dolgukhoz.
Kb két hete voltam náluk DDR mem et venni. nem volt már csaK FÉLRE TETT CUCCUK, DE KB 2 ÓRA MÚLVA UTÁNAM TELCSIZTEK (MOBILRA) hopp a caps lock!
, hogy valaki lemondta mehetek a ram ért!
Ugyanaznap a misztrálban eléggé udvariatlanul és flegmán bántak velem.
Egyébként kontakt hibát még az is okozhat, hogy az alaplapot előbb rögzítik mint a kártyákat és feszülnek kissé! Nekem volt ilyen esetem, és pici ütögetésre kiapcsolt, újra indult. Ez tipukus szervíz szerelte össze hiba! Elkerülni úgy lehet, hogy az alapot lazán becsavarozod, kártyák be a helyükre-csavarral rögzíteni, alaplap beigazodott a kártyákhoz-csavarok meghúz, amelyik kártya alatt csavarvan az ki, csavar be, kártya vissza, rögzít.
Melyik szervíz csinálja így? Te misztrál ígycsinálod? Mi az, hogy szervízben összeszerelt cucban fordítva van a flopi kábe? Ki volt az a kétbalkéz-szemnélköli? Még ott dolgozik? Válaszolj mistral!!!
Én is felszoktam fordítva dugni, de én ithon magamnak és utána megfordítom! És te mistral? Ez a szervízfilozófiátok? Miért nem tudtátok a tápot cserélni ráfizetés nélkül? Nálatok lett a cucc véve, vagy csak összelapátoltátok? Ha nálatok akkor a ráfizetés nem volt jogos, mivel a vásárlóra cseregarancián belül csak olyasmit lehet rásózni aminek nagyobb a használati értéke ill a konfort fokozata. Ti viszont számítógép üzemeltetésére alkalmas tápot kicseréltetek számítógép üzemeltetésére alkalmas tápra! Holvan itt a használati érték növekedés? Ráadásul még kisebb teljesítményűt is adtatok! Szegény ügyfelek!
ÉN, MINT JÓZANUL GONDOLKODÓ VÁSÁRLÓ KIJELENTEM, HOGY A MISTRÁLNÁL NEM VÁSÁROLOK ÉS A JÖVŐBEN SEM FOGOK VÁSÁROLNI. MINDEZT TESZEM A SAJÁT JÓL FEL FOGOTT ÉRDEKEMBEN. ISTEN ENGEM ÚGY SEGÍTSEN!!
VÁROM SORSTÁRSAIM CSATLAKOZÓ NYILATKOZATÁT!
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest