Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
Aktív témák
-
Tomhal
tag
Én nem okoskodtam a táppal kapcsolatabn csak megkérdeztem hogy jó lesz-e, a 400 W-os helyett, nem tudtam hogy itt is trüköznek a teljesítményell mint a hangfalaknál ahol néhol azt írják le hogy mennyivel terhelhető, nem pedig azt ohgy mekkra teljesítméynt ad le( valami ilyesmi). Ha nem kérdezek, akkor nem tanulok.
És az egyik indításnál elég nehézkesen indult, de az tény hogy utána 3* jól indult.
Ahogy DEN is kivágta az előző hozzászólásomból, nem piszkáltam bele a Biosba, hanem megától bejött és átálította erre, én meg visszaállítottam 1733MHZ-re. -
Den
veterán
''A nem indulások oka lehet a helytelen órajelre beállított CPU is, nem értem miért kellett egyáltalán azt babrálni, főleg, ha nem is értenek hozzá...''
''Kettő ilyen gépütögetős újraindulásnál bejött a bios setup magától. Az én setupomban lehet állítani 3 értékre a CPU frekvenciáját: 1533-ra, 1733, 2133. Nekem egy dobozos 1733 procim van, legalábbis a doboz szerint. szóval bejött a bios stup és a proci sebessége magától átállítódott 2133 és oda van írva mellé piros betűkkel hogy az előző bootolásnál hiba történi''
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest