Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MadMancs #85829 üzenetére
Az kár, mert Vodabox nincs, meg nem is lesz. A TV-ben Media Card van, a szobámban elvileg lehet Box, és monitoron keresztül tévézhetnék, de egyfelől ritkán tévézek, másfelől ha igen akkor iPad van rákötve a Genius SP-HF1250B hangfalra. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy a monitoron közben tudok dolgozni, miközben az iPad-en fut a Horizon GO, TV GO, de legsűrűbben az HBO GO, Youtube, vagy Facebook Live Stream. Szóval nekem ezért nem pálya a Vodafone Box, de annak örülnék, ha idővel feloldanák ezt a korlátozást. Valahogy szeretem ha vannak tartalék Stream szolgáltatások TV téren, ezért van fent pl a Telenor MyTV applikáció is androidon. Pedig azt aztán pláne nem kellett még elindítanom.
(#85830) CoF : Uhh még mindig nincs Discovery? Igazából DIGInél itt Hajdúszoboszlón, ha csak magában rendelném 3100 Ft lenne az 1000/300, de ugye minden egyben csomagban (jelenleg) 5099 Ft a Vodafone UPC 500/22 is...
Most néztem meg a címemen:
Vodafone ajánlata:
A kérdés persze az, hogy amennyiben csak a TV és Telefon maradna a Vodafone-nál mennyi lenne a havidíj, meg ugye a telefonhoz kell egy kábelmodem is. Ilyenkor kint hagyják e a Connect Boxot, vagy cserélik egy egyszerűbb típusra? Megjegyzem felőlem egy bármilyen kábelmodem is megfelelő, ha csak a Telefon lóg rajta...
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...