Hirdetés

Aktív témák

• djg

aktív tag

Sziasztok,

Jelenleg is UPC előfizető vagyok, de lejárt hűséggel. Van egy nagyon gagyi set top box, sajna a márkáját nem tudom, de a kép akadozik, szakad és a hang is recseg, ki is kötöttem, most a tv analógon megy.
    Már jött ki szerelő, 1x lett cserélve, 1x firmware frissítettem, reseteltem, stb, nem jó a kép! :(

Módosítanék az előfizetésen és így a hétfő óta élő akció keretén belül a Trio L csomaghoz a PACE DCR7111-es nevű kütyüt adnák, ami már HDMI-s.
    Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire jó box?
    Vagy ha most ilyen rossz a kép nálunk az nem a box miatt van, hanem mert valami jelerősség gyenge és ezen egy új, remélhetőleg jobb box se fog segíteni?
    Illetve még felmerült bennem a Trio XL csomag, de csakis azért, mert ahhoz gondolom még jobb minőségű box jár, ha jól tudom valamilyen Cisco, de nem tudom mi a típusa. Tudja valaki?
    Nincs szükségünk megállítható, visszatekerhető adásra és felvenni sem szeretnénk, csak azért fontolnám meg ezt a csomagot, ha cserébe a box stabilabb, jobb képet adna, mint a fenti Pace típusú és főleg mint a mostani.

Köszönöm a segítségeteket előre is!

Aktív témák