Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Tegnap este csináltam egy XP reinstallt, aztán amikor kész volt a dolog elkezdtem felpakolni a szükséges programokat. Fájlkezelő nélkül nem tudok létezni, így elsők között volt az Unreal Commander. Viszont ez meg nagyrészt (rendszer és egy másik meghajtó egyes(?) részein) nem enged műveleteket végezni (törlés, másolás, könyvtár létrehozás) mondván
KÉP
vagy le van tiltva a hozzáférés, de nem állítottam semmi ilyesmit. Windows intézőben, és Total Commanderben megy minden. Ez alapján gondolom a program miatt van. Kérdés, hogy mit állítsak át? Másik gépen régóta használom az Unrealt és nem tapasztaltam még ilyesmit vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest