- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Hát végülis már nem is annyira gáz, csak kicsit (nagyon)... :)
Nővérem reakciója: - MicsodAAAAAAAAA????????! Hogy letörölted az MP3-AIMAAAAAAAAT és a KÉPEIMEEEET????????
Apám reakciója: - Ezt nem mondod komolyan? ..... Ezt UGYE NEM MONDOD KOMOLYAAAAAAAAAAAAAAN???????? :((( -
tomcs
őstag
ugy tudom hogy nem, volt oszt.tarsam igy mentett meg ntfs particiorol dolgokat, win elszallt es 30gb particio cuccaival megtoltotte az en 20asom. marha sokaig dolgozott neki azt mondta, ilyen nap nagysagrend de eleg sokminden megkerult, szinte minden. persze o nem irta felul... amugy ajanlom nezegetesre a helpjet, de 1 adatmento progitol logikatlan lepes lenne ha felulirna a megmentendo adatokat :)
-
tomcs
őstag
kicsit indiszkret kerdes de mi az amit meg kell menteni? mert pl szerintem 3mega altalad megirt szoveg, vagy barmi sajat keszitesu dolog tobbet er mint 30giga netrol szedett warez.. persze ez szubjektiv, lehet 1 modemes nem ezt mondana :)
valahogy ugy saccoltam hogy kb 20gb eleg lenne arra hogy megmentsd amit lehet, ugyanis a winyo nem nezi az adatok irasanal hogy mit ir felul, valoszinuleg sok file van aminek megvan 80-90%a de az a 10% nelkul ami felul lett belole irva nem sokmindent tudsz vele kezdeni :)
amugy mostmar kivancsi vagyok erre az egeszre, felrakom es megvizsgalom gdb-t -
törölt tag
No, most olvasom a GDB infoját a honlapjukon. Jó nagy birka vagyok :( Azt írják, hogy ne telepítsük arra a partícióra, amiről adatokat akarunk visszaállítani. Szóval butaságot tanácsoltam, bocsánat. Tehát akkor jól csináltad, grinder, hogy a 4 GB-osra telepítettél egy másik XP-t. No, oda rakd fel a GDB-t, ha még nem tetted volna.
A működésével kapcsolatosan én mintha arra emlékeznék, hogy meg lehet neki jelölni, hogy hova állítsa vissza a file-okat, amiket talált. De ha tévednék, akkor tomcs majd kijavít. -
törölt tag
Szia grinder!
Ha tudsz, légy szíves keríts egy másik vinyót, amire egy az egyben le-ghost-olod az egész vinyódat. Legyen egy biztonsági máslat minden pici kis bitről. Ezután a vinyódra szabadítsd rá a GetDataBack nevű progit. A www.runtime.org-ról tudod letölteni, külön van NTFS filerendszerhez, és FAT-hez is. Mivel NTFS-sé lett a 34 GB-os részed, ezért szerintem először az NTFS-essel próbálkozz meg. A helyzet az, hogy mivel arra a nagy partícióra ugye felkerült az XP, néhány file-nak a helyét az bizony elvette. Tudod, felülírta :( A lényeg, hogy ha csak lehet, semmi új dolgot ne telepíts már az XP-re.
Olvasom itt közben, miket írtál. Olyan progit sajnos nem ismerek, ami visszaállítaná egy az egyben a régi partíciódat, sértetlenül, XP-tlenül :(
Én a helyedben azt csinálnám, hogy (először is full vinyó ghost egy másik vinyóra)elindítanám azt az újonnan (de rossz helyre) felkerült XP-t, feltelepíteném még a GetDataBack for NTFS-t rá, és aztán XP alól elindítanám. Kód kell hozzá, anélkül csak megmutatja, hogy milyen file-okat talált, de visszaállítani nem tudsz vele adatokat. Majd írok neked mindjárt egy emilt is. A progi szépen, követhetően dolgozik, és nagyon nagy hatékonysággal képes adatokat visszaállítani.
Ha van még kérdésed, bátran kérdezz, grinder, és a legfőbb dolog most a higgadtság. Szépen, lassan, nyugisan, nagy odafigyeléssel. Menni fog meglátod. Ha gond van, szóljál! Sok sikert neked. -
tomcs
őstag
na. kerj kolcson, vegyel, vagy felejtsd el az egeszet. esetleg azt meg lehet probalni hogy a kisebb particioval ugyanezt de akkor csak kb 2-3g adatot tudsz visszahozni. ha viszont azzal a rendszerrel vagy most is akkor szerintem felejtos a dolog. csodak tudomasom szerint nincsenek. :D
-
tomcs
őstag
1reszt nem igazan ertek hozza mert szerencsemre meg nem volt szuksegem ilyen esetekben adatmentesre de ugy latom mar irtak a megoldast.
eloszoris amig neki nem allsz a konkret adatmenteshez addig ne hasznald a winyot. gondolom ez evidens.
aztan. kell 1 masik winyo ahova a megmentett adatokat szeretned pakolni, errol inditsd a rendszert es legyen rajta eleg szabad hely
aztan valami getdataback vagy hasonlo progi, ez az a resz amihez nem ertek. ezel szepen atmentegetheted a megmaradt adatokat. felteve hogy vannak. ugyanis 30akarhany gigabol felulirtal 3at. valamint gondolom kellett neki 1 csomo temp is tehat tobbet. ha 50%ot meg tudnal menteni az mar nagyon jo eredmeny lenne
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vicces képek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Windows 11
- SkyShowtime
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest