- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
tomcs
őstag
ugy tudom hogy nem, volt oszt.tarsam igy mentett meg ntfs particiorol dolgokat, win elszallt es 30gb particio cuccaival megtoltotte az en 20asom. marha sokaig dolgozott neki azt mondta, ilyen nap nagysagrend de eleg sokminden megkerult, szinte minden. persze o nem irta felul... amugy ajanlom nezegetesre a helpjet, de 1 adatmento progitol logikatlan lepes lenne ha felulirna a megmentendo adatokat :)
-
tomcs
őstag
kicsit indiszkret kerdes de mi az amit meg kell menteni? mert pl szerintem 3mega altalad megirt szoveg, vagy barmi sajat keszitesu dolog tobbet er mint 30giga netrol szedett warez.. persze ez szubjektiv, lehet 1 modemes nem ezt mondana :)
valahogy ugy saccoltam hogy kb 20gb eleg lenne arra hogy megmentsd amit lehet, ugyanis a winyo nem nezi az adatok irasanal hogy mit ir felul, valoszinuleg sok file van aminek megvan 80-90%a de az a 10% nelkul ami felul lett belole irva nem sokmindent tudsz vele kezdeni :)
amugy mostmar kivancsi vagyok erre az egeszre, felrakom es megvizsgalom gdb-t -
tomcs
őstag
válasz
#34929152 #14 üzenetére
biztos vagy ebben a for ntfs-ben?
elvileg a megmentendo adatok fat32 rendszerben vannak. bar mint mondom nem ismerem a progit. szal en inkabb ugy kezdenem akkor mar hogy a 4gb-re fel 1 minimalos xp-t es megnezni hogy maradt-e meggmenteni erdemes cucc anelkul hogy barmit is irnek arra a particiora aztan ha igen akkor kernek kolcson winyot 1 delutanra. -
tomcs
őstag
na. kerj kolcson, vegyel, vagy felejtsd el az egeszet. esetleg azt meg lehet probalni hogy a kisebb particioval ugyanezt de akkor csak kb 2-3g adatot tudsz visszahozni. ha viszont azzal a rendszerrel vagy most is akkor szerintem felejtos a dolog. csodak tudomasom szerint nincsenek. :D
-
tomcs
őstag
1reszt nem igazan ertek hozza mert szerencsemre meg nem volt szuksegem ilyen esetekben adatmentesre de ugy latom mar irtak a megoldast.
eloszoris amig neki nem allsz a konkret adatmenteshez addig ne hasznald a winyot. gondolom ez evidens.
aztan. kell 1 masik winyo ahova a megmentett adatokat szeretned pakolni, errol inditsd a rendszert es legyen rajta eleg szabad hely
aztan valami getdataback vagy hasonlo progi, ez az a resz amihez nem ertek. ezel szepen atmentegetheted a megmaradt adatokat. felteve hogy vannak. ugyanis 30akarhany gigabol felulirtal 3at. valamint gondolom kellett neki 1 csomo temp is tehat tobbet. ha 50%ot meg tudnal menteni az mar nagyon jo eredmeny lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest