- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Köszi, rendes tőled hogy így utána néztél. Sajnos hogy mire oda jutottam hogy elhatároztam magam a készülékvásárlás mellett, mindenhol elfogyott.
De nem baj, már intéződik a dolog ahogy írtam is, reményeim szerint 3 hét múlva legkésőbb már boldog tulajdonosa leszek a készüléknek. 
Szerintem 52-t még megért, vámmal trükközni meg nem érte volna meg ekkora összegnél, mert ott sem hülyék dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Íme az új Android Auto!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Peugeot, Citroën topik
- Tesla topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi, rendes tőled hogy így utána néztél. Sajnos hogy mire oda jutottam hogy elhatároztam magam a készülékvásárlás mellett, mindenhol elfogyott.
De nem baj, már intéződik a dolog ahogy írtam is, reményeim szerint 3 hét múlva legkésőbb már boldog tulajdonosa leszek a készüléknek. 
Meggyi001