Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Attilawap
csendes tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Sajnos nincs IMEI számom a legutóbbi ROM frissítés óta! Feltelepítettem a Maui META 3G-t a leírásod szerint, de ezt a hibaüzenetet dobja ki: [kép]. Közben megtaláltam a telefon dobozát, amin rajta van a 2db IMEI szám. Ezeket be tudom majd gépelni, vagy valami NVRAM-ból állítja majd vissza? Feltettem a gadget drivert is. Viszont az SP flash tool logjait nem tudtam kitörölni a C gyökeréből, mert nem találtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bitcoin topic
- Battlefield 6
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001