Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vizoRka

csendes tag

válasz kispe82 #59 üzenetére

Nofene.... viszont nekem ilyenekben mindig mázlim van, nem tudom miért. Előzőleg a mixeshop.com - ról rendeltem DHL-el mindig, és állandóan átment a VÁM ellenőrzésen , plusz a legkomolyabb, mikor rendeltem egy HERO H2000+ telefont, ami egy iphone 5 klón és meglepetésemre nagyon jól használható kis eszköz volt annó 3 évvel ezelőtt , péntek éjjel kifizettem, szombaton reggel feladták, hetfőn már nálam volt a telefon . Utána rendeltem onnan 3 Lenovo készüléket, az is itt volt 3 nap alatt fizetéstől számítva. Most meg a coolicool volt képes hasonló gyorsaságra, viszont ez csak Németországból , nem kínából, és így lett 3,5 nap ...
    Mindenesetre nem nagyon fogsz mellényúlni a telefonnal kapcsolatban az biztos . Gyors , nem recseg-ropog . Nekem az akksi folyamatos 3G / WIFI mellett estére 30-40%on van , ebben benne van , hogy néha bizony játszok, meg netrádiót hallgatok (technobase / techno4ever ). A képe szép, SAMSUNG GALAXY S3/S4 telefonokkal összehasonlítva nagyon jó, sőt.... talán még szebb színekkel is rendelkezik . Kínai applikációk nincsenek benne, ezek alapból ki vannak gyomlálva . Tulajdonképpen egy teljesen alap rendszert kapsz . A kamera az olyan amilyen . Én nem használom semmire szinte, nekem nem létfontosságú . Nálam annyi probléma merült fel, hogy a gyors érintéseket néha nem érzékeli, ami inkább szoftver, mintsem hardver hiba. Telefon engineer módjában a kijelző tesztelve, ott hibátlanul érzékel mindent, szerintem újra kellene pakolnom a rendszert és megoldóldik vagy feltenni a legújabb firmware-t rá, mert az is van . Annyira nem zavar tulajdonképpen. Jack probléma nincs vele, mint a Be Pro esetében , megy ez mindennel, hangzása szép, bár számomra kicsit halk , egy jobb lejátszó / EQ akár meg is oldaná , de számomra ez sem olyan, hogy most akkor aztán szar/fos/hulladék....stb...

Azt hiszem akkor egy előző kérdésre is válaszoltam egyben .

Új hozzászólás Aktív témák