Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizoRka
csendes tag
Nofene.... viszont nekem ilyenekben mindig mázlim van, nem tudom miért. Előzőleg a mixeshop.com - ról rendeltem DHL-el mindig, és állandóan átment a VÁM ellenőrzésen , plusz a legkomolyabb, mikor rendeltem egy HERO H2000+ telefont, ami egy iphone 5 klón és meglepetésemre nagyon jól használható kis eszköz volt annó 3 évvel ezelőtt , péntek éjjel kifizettem, szombaton reggel feladták, hetfőn már nálam volt a telefon . Utána rendeltem onnan 3 Lenovo készüléket, az is itt volt 3 nap alatt fizetéstől számítva. Most meg a coolicool volt képes hasonló gyorsaságra, viszont ez csak Németországból , nem kínából, és így lett 3,5 nap ...
Mindenesetre nem nagyon fogsz mellényúlni a telefonnal kapcsolatban az biztos . Gyors , nem recseg-ropog . Nekem az akksi folyamatos 3G / WIFI mellett estére 30-40%on van , ebben benne van , hogy néha bizony játszok, meg netrádiót hallgatok (technobase / techno4ever ). A képe szép, SAMSUNG GALAXY S3/S4 telefonokkal összehasonlítva nagyon jó, sőt.... talán még szebb színekkel is rendelkezik . Kínai applikációk nincsenek benne, ezek alapból ki vannak gyomlálva . Tulajdonképpen egy teljesen alap rendszert kapsz . A kamera az olyan amilyen . Én nem használom semmire szinte, nekem nem létfontosságú . Nálam annyi probléma merült fel, hogy a gyors érintéseket néha nem érzékeli, ami inkább szoftver, mintsem hardver hiba. Telefon engineer módjában a kijelző tesztelve, ott hibátlanul érzékel mindent, szerintem újra kellene pakolnom a rendszert és megoldóldik vagy feltenni a legújabb firmware-t rá, mert az is van . Annyira nem zavar tulajdonképpen. Jack probléma nincs vele, mint a Be Pro esetében , megy ez mindennel, hangzása szép, bár számomra kicsit halk , egy jobb lejátszó / EQ akár meg is oldaná , de számomra ez sem olyan, hogy most akkor aztán szar/fos/hulladék....stb...Azt hiszem akkor egy előző kérdésre is válaszoltam egyben .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest