Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagon
tag
"...egy olyan szűk vásárlórétegnek, amelyik ... szívesen csatlakoztat hangszórót vagy endoszkópot..."
Szóval gyomortükrözéshez is jó? Igazi svájci bicska...
-
csongi
veterán
válasz
thebear007 #5 üzenetére
Meg van a helyuk ez teny.
De erre lehet kapni fele ennyiert is.
Ezeknek a strapa termekeknek 5 eves tamogatas illene. A szerkezet massziv, csak a SOC harmatos es a szoftver mar is elevult kb.
Ez a legnagyobb bajuk.
Nekem ez a bajom, ezert nem talalom a motoros megoldasom. -
thebear007
aktív tag
A teloshark.hu-ról áfásan 120 körül tudtam megrendelni itthoni garival, áfával. Mire jó? Én azért vettem mert motorozok, mezőgazdaságban használom. Nem elsődleges gép, arra ott van az ipad, de így nem a milliós gépet rázom szét, plusz a gyerekeim nem azt ejtik le, törik el. Sárnehéz de iszonyat massív, és az alapot tudja de ennyiért ez erre jó. Az akkut mégvtesztelem, de eddig pozitív a benyomás.
-
Alusky
senior tag
Meg amit nem lehet használni lemerülésig, még a leggyengébb fokozaton se, csak villogva. 5000 mAh mellett miközben egy 1500 lumenes zseblámpának feleekkora az akkuja alapból és órákig világít vele.
Ezek érthetetlen szoftveres ökörségek, miközben langyosnál jobban nem is melegszik fel. Meg ha már ott a lámpa akkor illett volna több fokozatot is adni neki, mint 3, hogy igényre szabható legyen. Valamiért a kínaiak nagyon rá vannak kattanva az ilyenekre, meg persze kötelezően a strobi meg sos funkcióra amit soha nem használ senki.
De legalább nem raktak rá 2MP-es makrót, meg használhatatlan éjjellátót stb. -
csongi
veterán
Egy ujabb kornyezeti hulladek. Kell a szemet nagyon.
-
jUUh
addikt
Vegyes érzéseim vannak, mert egyrészt nem drága, de cserébe nem tudom, mire jó. A hardver-szoftver egy kalap vas, 2024-ben nem akarom, hogy szaggasson, akadjon, gyenge legyen a rendszer. Másrészt simán el tudnám képzelni, hogy ez valakinek jó, a töltési sebesség szimpatikus... De mire jó egy olyan lámpa amit félóránként vissza kell kapcsolni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Riasztó topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest