- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
-
rdt89
addikt
Érdekes meglátás, de az infra nem egy olyan fejlesztés volt, ami azért maradt el, mert sikerült tovább finomítani, hanem konkrétan elhagyták mint a jack csatlakozót. Szerintem a kihúzható antenna és elemes akkumulátor amiket hasonlítottál hozzá nem egy kategória. Nekem sokszor jól jön tv nézés közben, ott van a kanapén a telefonom és a párom is tudja használni ha szükséges, sokszor jól jött a klímánál és az előkerült eszközöknél amikhez nem sikerült megtalálni a távirányítót, de biztos a kihúzható antenna meg fogpiszkálóként jönne jól
-
dabadab
titán
Egyébként pont az, hogy távirányítós infra van a telefonokban, az konkrétan hasznos feature. Nem nagyon látom, hogy mitől lenne elavult vagy mi lenne az, ami ezt kiváltaná.
(Igen, vannak dolgok, amiknek van netes távirányítójuk, ami az esetek többségében megbízhatóság és UX terén a szar és a híg fos között helyezkednek el.) -
Ki lehet sarkítani, de én pl. siman használom a mobilt távirányítónak a lakásban, nem kell a " hova lett a távirányító" frázist puffogtatni...
Használom és kész. Kényelmes.
Azt is utálom, hogy a TV-nél két távirányító van... Minek, ha adott egy eszköz... Klímát is sokszor ezzel kapcsolom, és amit csak lehet..
Előző munkahelyemen elhányták a klíma távirányítót. Polar volt, de tudtam, hogy a Gree gyártja. Könnyen megoldottuk a storyt.
Ez egy kényelmi funkció. Amiket írtál, lehet vicces ( ha-ha), de sok köze nincs ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régen egyáltalán nem volt ritka az infra vezérlő, akár a belépő szinten, akár a csúcskategóriában kereste a felhasználó, mindeddig viszont nagyítóval is alig lehetett találni az aktuális kínálatban.
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest