- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
-
rdt89
addikt
Érdekes meglátás, de az infra nem egy olyan fejlesztés volt, ami azért maradt el, mert sikerült tovább finomítani, hanem konkrétan elhagyták mint a jack csatlakozót. Szerintem a kihúzható antenna és elemes akkumulátor amiket hasonlítottál hozzá nem egy kategória. Nekem sokszor jól jön tv nézés közben, ott van a kanapén a telefonom és a párom is tudja használni ha szükséges, sokszor jól jött a klímánál és az előkerült eszközöknél amikhez nem sikerült megtalálni a távirányítót, de biztos a kihúzható antenna meg fogpiszkálóként jönne jól
-
dabadab
titán
Egyébként pont az, hogy távirányítós infra van a telefonokban, az konkrétan hasznos feature. Nem nagyon látom, hogy mitől lenne elavult vagy mi lenne az, ami ezt kiváltaná.
(Igen, vannak dolgok, amiknek van netes távirányítójuk, ami az esetek többségében megbízhatóság és UX terén a szar és a híg fos között helyezkednek el.)DRM is theft
-
Graphics
Jómunkásember
Ki lehet sarkítani, de én pl. siman használom a mobilt távirányítónak a lakásban, nem kell a " hova lett a távirányító" frázist puffogtatni...
Használom és kész. Kényelmes.
Azt is utálom, hogy a TV-nél két távirányító van... Minek, ha adott egy eszköz... Klímát is sokszor ezzel kapcsolom, és amit csak lehet..
Előző munkahelyemen elhányták a klíma távirányítót. Polar volt, de tudtam, hogy a Gree gyártja. Könnyen megoldottuk a storyt.
Ez egy kényelmi funkció. Amiket írtál, lehet vicces ( ha-ha), de sok köze nincs ehhez...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)