- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
X140M1F4N
újonc
Ulefone Armor 24-et vettem. Eddig nagyon bejön a készülék! Vágytam egy igazi strapatelóra, és csak 92.200 forint volt, ennyit szerintem bőven megért. Unihertz Tank 3-ban is gondolkodtam, de 281e forintért nekem túl drága. Már megrendeltem a holster táskát, meg a TPU szilikon tokot a telóhoz, pár nap, és kézhez kapom.
-
tyrichie
csendes újonc
Hülye kérdés, de lesz benne magyar nyelv?
-
X140M1F4N
újonc
Köszönöm a választ, segitséget, srácok. Nézegetni fogom Árukeresőn is, hátha megjelenik valahol.
-
heavygrip
senior tag
válasz X140M1F4N #15 üzenetére
A tiptop laptopon nézegessed majd,ott minden ulefont is forgalmaznak. Az armor 22 már elő rendelhető.
Igaz 1 év garival adják,de ha megnézed a gyártói oldalt ott is azt írják 1 évet tudnak vállalni. Nem is értem, hogy az alza hogy ad rájuk 2 évethbala megelőzött
[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
X140M1F4N
újonc
Ez kapható lesz Magyarországon is? Engem érdekel a teló, szeretnék majd venni egyet, de ez nálam kritikus pont. Ha nem kapható hazánkban, nem biztos, hogy megvenném. 2 hónap várakozási idő az rengeteg, szeretem, ha mihamarabb megérkezik a rendelt cucc, és persze, ha történik valami a telóval garancia időn belül, akkor vissza is kellene küldeni, az megint rengeteg idő.
-
toronyhaz
aktív tag
válasz heavygrip #13 üzenetére
De szerintem több eltérő mérési metodika lehet. Nem mindegy hogy fókuszálható e a lencse és csak a kis pontban mérhető a max fényerő. Vagy hány méterig világít azzal az erővel. Azaz mennyire szórja szét a fényt. De valószínű ez szórja rendesen. Tuti kellemetlen 2-3m-ről ez is. De egy kempingezésnél nagyon jól jön. Vagy túrázásnál.
-
heavygrip
senior tag
válasz toronyhaz #11 üzenetére
Azigen,akkor ez így 1000 lumennel elég komolyan világíthat.
Még a végén jó lenne egy ilyen is bár nem rég vettem egy armor 19 et és neki is tökéletes a világítása.
Igaz messzire nem elég erős, hanem inkább nagy területet világít be. Tekerek haza, két város között nincs világítás a biciklis úton és bőven jó, erősebb mint a Cat S42.
Hát ki próbálnék egy armor 24 etThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
chakram6706
csendes tag
Volt egy ulefone armor 13 telefonom 13000 mah akkuval, jelenleg oukitel wp19 van 21000mah! Nem bánom a vastagságot, és a súlyt, hisz elbírom, és a zsebembe is belefér. Viszont amíg egy s21 ultrát napi 2-3 szor kellett töltenem, ezt 2-3 naponta 1szer
Ha jó a napod, élvezd!
-
snecizero
senior tag
Kelllll !!!!!!
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Sz.L.
aktív tag
Ilyenkor kell "meghackelni a világot" és nem használni rajta a legnagyobb fogyasztót, a lámpát. Ezáltal pedig lesz egy bitang jó üzem/működési idővel rendelkező strapabíró telefonod.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
heavygrip
senior tag
A telefonok többsége hány lumenes? Már csak azért hogy azokhoz képest mennyivel erősebb a fényereje az armor 24 nek? Olvastam sok tesztet telefonokról de ott nem szokták le írni ezeket a paramétereket.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
mrlujoak
veterán
...hú, max fényerőre beállítod, hogy jelezze a hívást villogással, és kész is a rögtönzött dizsi..
Tuti jól bevilágítja a környezeted.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Ectorr
csendes tag
Nekem jó ideje már 3W-m van, gondom sosem volt vele. Ugye ez is jó 40-45 dkg, de simán megszoktam, sokszor jól jött a "féltégla". Vártam már valami szörnyetegre, hogy lecseréljem. Tetszetős számomra. Az biztos, hogy terepre, főleg ha az ember 24órázik, nem rossz koncepció ez.
-
judas13
addikt
Így van egy aksi amivel telefonálhatsz mialatt nappalá varázsolod az éjszakát.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
heavygrip
senior tag
Jézus az a lámpa... egyébként túl vaskos, ezért is nem kéne. Gondolom azért van benne ekkora aksi mert az a lámpa egyből le szívná az első kapcsoláskor
-
Graphics
Jómunkásember
Még nem olvastam el, de ugye féláron érhető el most, mert csak az lenne autentikus Ulefone-os...
-
toronyhaz
aktív tag
27,5mm vastag. Namármost ,mi a francért nem lehet csinálni mondjuk 10-12mm "vastag" mobilokat a mostani 6-8 mm helyett? Elférne benne a zoom kamera normálisan mondjuk és lenne benne legalább 6-7 ezres akku. És akkor talán kibírnának egy napot(24 órát,nem reggel 6-tól este 8-ig) töltés nélkül
[ Szerkesztve ]
-
szs85
tag
Egy LTE-s külső aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Torrent meghívó kunyeráló
- DIGI internet
- Autós topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest