Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
dexike
csendes tag
Ja bocsi...azt elfelejtettem írni, hogy xpről van szó. A felkínálás témája: pontosan nem emléxem mit kínált fel mert én mindig frissen tarolt vinyóra ill. partícióra nyomom az xp-t és nem szoktam nézni, csak nyomom. De asszem csak annyit kínált fel, hogy melyik partícióra akarom telepíteni, más semmi....ha lett volna valami akkor tuti észre vettem volna mert 2x is megpróbáltam pont emiatt. De ettől persze még lehet, hogy én vagyok vak. Ezexerint a telepítőben elméletileg minden ilyen dolgot el lehet intézni? Én azt hittem ezt csak valami trükkel lehet megoldani. Na jó akkor megnézem még 1x mit lehet pontoson csinálni. köfi az eddigi postokat.
Aktív témák
Aktív témák
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Asztalos klub
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest