- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dragon3000 #16 üzenetére
+ tibaimp
Beleszámoltam az inflációt (ami leginkább csak Magyarországot érintette jelentősen ugyebár), ezért számoltam át euróra az árakat és így jött ki a 10% áresés 3 év alatt.
Amúgy meg pont akkor, amikor vettem, emelkedtek jelentősen az SSD árak és nem lehetett tudni, hol lesz a vége, azért vettem akkor, de ment az még 8-10%-ot fölfelé (illetve, ha jól emlékszem, 31-32K is volt nem sokkal később, szóval inkább 15%). -
Ezzel csak az a gond, hogy az árak nem igazán változnak. Alátámasztás képpen itt van az én 970 EVO plus 500 GB-os SSD-m, ami forintban most pont ugyan annyi. Megnéztem az akkori euro árfolyamot és az jött ki, hogy 3 év alatt kb. 10 %-ot ment le az ára (mármint euróban, mert ahogy írtam, itt pont annyi). 4 TB-osok már akkor is voltak, 8-asok meg most sem nagyon.
Szóval, szerintem ha nem lesz valami gyökeres változás, akkor 15 év múlva 32, esetleg 48 TB lesz a konzumer piacra, de olyan áron, amiért vehetsz egy elfogadható használt autót.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egyben 17 db HDD
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest