- Honor 90 - modellalkat
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Hasznos újítás.
-
effendi2
tag
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ment ez így át az Apple píszí szűrőjén. Egymás utáni mondatokban az “ellopott eszköz”, és a “fekete történelem” elég aggályos 😁
No offense, csak egy szar vicc volt 😉Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
-
aktív tag
Jó ez a változtatás, aktiválom is a védelmet.
-
yanna
addikt
Lopás ellen? Esetleg bilincs a gazdihoz...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz 7Heads Drago #17 üzenetére
Legjobb, hogy eddig a kétlépcsős azonosításra mondta mindenki, hogy az a legjobb, feltörhetetlen.
Na a napokban sikerült a Microsoft accom feltörni minden jelzés nélkül. Asszem ennyi idő lesz ezt is feltörni, bár azért az ujjlenyomatot nem szokás. Kár, hogy az már nincs az iphone-ban.Samsung Galaxy A35
-
7Heads Drago
veterán
Ahogy fejlesztik a biztonságot pont ugyanúgy fejlődnek a tolvajok is. Aki erre gyúr az megoldja ezt is... mondjuk vesz egy 3D nyomtatót és kinyomtatja az arcot. Arról nem is beszélve hogy mindig maradnak rések a szoftverben és nem hinném hogy most máshogy van..
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
strogov
senior tag
Ahol jellemzően sok időt töltesz a statisztikájuk szerint, ott működni fog a jelkód is. Ha nyaraláson összetöröd az arcod, és ezeket akarod csesztetni akkor ... arra nehéz mit mondani, szerintem lesz más bajod.
A kérdés, hogy AW feloldás ilyenkor minek számít? Mert anno face id helyettesítőnek hozták be.
-
senior tag
válasz viragdani01 #3 üzenetére
Az érdekes lesz, ha menet közben beszarik a Face/TouchID. De csak gondolnak hasonló esetekre.
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Persie12
aktív tag
Ahha, szóval alapból ez ki van kapcsolva. Így már én is megtaláltam. Kicsit félrevezető így, legalábbis nekem, mert én azt gondoltam hogy magától élesedik ez az opció és nem kell nekem így külön kapcsolgatni a beállításokban. Ezt nem írták le, vagy csak én nem vettem észre. Köszi!
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz viragdani01 #3 üzenetére
Csak ne úgy legyen ki találva, hogy majd a telefon tulajdonosa is szívjon vele.
-
Persie12
aktív tag
Nekem nem dobja fel ezt az új fajta biztonsági opciót. Rámegyek a jelszóváltoztatásra, kéri a számkódot és egyből meg is tudom változtatni a jelszót. Se Face ID se semmi. Csak egy jelkód. Megnéztem Applepie videóját, tőle Face ID-t kért és utána bedobta a biztonsági késleltetés szükséges a jelszó módosításához ablakot. Nekem semmi ilyen nincs. Ja és a frissítési listában szereplő új zárolási képernyőt sem lehet választani.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz aprokaroka87 #2 üzenetére
Jelkód helyett, a felsorolt feladatokhoz csak Face ID vagy Touch ID azonosítással lehet hozzáférni majd jelkóddal nem.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
aprokaroka87
nagyúr
Jelkód helyett vagy mellett?
Mert adott esetben nem mindegy. -
mad823
őstag
Ránézésre ezek jelentős része egy app frissítéssel orvosolható kéne, hogy legyen - de így hosszabb listát tudtak írni az OS changelogjához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 90 - modellalkat
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest