Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Ahha, szóval alapból ez ki van kapcsolva. Így már én is megtaláltam. Kicsit félrevezető így, legalábbis nekem, mert én azt gondoltam hogy magától élesedik ez az opció és nem kell nekem így külön kapcsolgatni a beállításokban. Ezt nem írták le, vagy csak én nem vettem észre. Köszi!
-
Persie12
aktív tag
Nekem nem dobja fel ezt az új fajta biztonsági opciót. Rámegyek a jelszóváltoztatásra, kéri a számkódot és egyből meg is tudom változtatni a jelszót. Se Face ID se semmi. Csak egy jelkód. Megnéztem Applepie videóját, tőle Face ID-t kért és utána bedobta a biztonsági késleltetés szükséges a jelszó módosításához ablakot. Nekem semmi ilyen nincs. Ja és a frissítési listában szereplő új zárolási képernyőt sem lehet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Commodore 64
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest