- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Ahha, szóval alapból ez ki van kapcsolva. Így már én is megtaláltam. Kicsit félrevezető így, legalábbis nekem, mert én azt gondoltam hogy magától élesedik ez az opció és nem kell nekem így külön kapcsolgatni a beállításokban. Ezt nem írták le, vagy csak én nem vettem észre. Köszi!
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Persie12
aktív tag
Nekem nem dobja fel ezt az új fajta biztonsági opciót. Rámegyek a jelszóváltoztatásra, kéri a számkódot és egyből meg is tudom változtatni a jelszót. Se Face ID se semmi. Csak egy jelkód. Megnéztem Applepie videóját, tőle Face ID-t kért és utána bedobta a biztonsági késleltetés szükséges a jelszó módosításához ablakot. Nekem semmi ilyen nincs. Ja és a frissítési listában szereplő új zárolási képernyőt sem lehet választani.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
Új hozzászólás Aktív témák
ma Letölthető és telepíthető a fontos biztonsági javítást tartalmazó iOS 17.3 a kompatibilis Apple telefonokra és táblagépekre.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest