- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
Speed®
titán
Tiszteletem!
Gondolom, imádod már ezt az egészet, de mivel kérted, jöttem ;p
Továbbra is fennáll a probléma, FF24 alól nem tudom +hirdetni..
Szépen kitöltök mindent, rányomok a feladásra, ez az eredmény.
Ha továbblépek és feladom, hiába szerkesztem át, marad ilyen..
De láthatod is, mert megcsináltam..megpróbáljam Chrome alól? -
Lacielvtárs
nagyúr
nálam működik a mobilos böngészés és olvasás
bár keresni nem kerestem mobilon az oldalon, de minden működik.
alcatel telcsi, java rendszer, opera, ha ez segítségupdate:
úgy látom ezek működnek
legalább is nekem
kedvenceket, kommenteket, privátokat, lehet keresni, rendezni, böngészni. -
-
Lacielvtárs
nagyúr
értelek, bár engem eddig három alkalommal is értékeltek, és priviben soha nem jött csak mailban
én adtam el a srác azt irta hogy rányomott a gombra
tehát nekem kellene visszaigazolnom, de mivel nem tudom hol ezrét aggódom
de email még sehol
akkor lehet a srác lenne a ludas?
nem tudom
de az tuti hogy priviben még nem jött soha ilyen üzi, amítóa az új rendszer megy
vagy esetleg rossz helyen keresem és valahol van olyan hogy rendszer üzik?
bocsánat ha tudatlan vagyok -
Cole86
senior tag
Sajnálom, de gondolom ők ezt úgy vélik ,hogy ez bug riport, mivel a rendszerhez nekik nincs közük és ez jelenleg így van megírva.. én érzékelem csak úgy ,h ez mások szerint sem csak szimplán egyedi dolog ? ebből még komoly gondok lesznek..! Jobb lenne talán elejét venni a későbbi fejetlenségnek, amikor már elburjánzik a dolog és nem csak 1 ember fogja az asztalt verni...
Sajnálom, ha offoltam! Szerintem erőteljesen ide vág a dolog!
-
br.rak
őstag
Tudom nem nekem szólt, de leírom én is a mai tapasztalatot.
Nem jönnek a privátok az értékelésről, csak arról, hogy megtörtént-e az adásvétel és erősítsem meg, de e-mail címre megjön minden, így annyira nem gond. A vevőnek megjött privire, hogy értékeljen . Lehet, hogy ez valami egyedi hiba pár embernél?Br
-
Kis frissítés a Súgó-ba: (félkövéren)
Értékelés menete »
Értékelést csak a vevő kezdeményezhet. Amennyiben sikeresen lezajlott az üzlet, a hirdetésen az értékelésre kattintva az eladó e-mail értesítést és privát üzenetet kap. Amennyiben jóváhagyja a vásárlás tényét, mindkét fél értékelhet. Az archivált hirdetések már nem listázódnak és itt nem is lehet értékelni, ezért javasoljuk az eladóknak, hogy az értékelés megkezdéséig jegeljék a hirdetést, és csak utána archiválják. Pontozásos és szöveges értékelésed a felhasználó adatlapján jelenik meg. Amennyiben valaki negatív értékelést szeretne leadni, de az eladó nem igazolja vissza és így egyáltalán nem tud értékelni, az adott hirdetésen belül a jelentem gomb megnyomásával tudja ezt megtenni. Ezek után a HARDVERAPRÓDok kivizsgálják az esetet és megteszik a megfelelő lépéseket. Egy felhasználó egy hirdetést csak egyszer értékelhet, de több felhasználó is tudja ugyanazt a hirdetést értékelni (ez a 30db monitor egy hirdetésben esete) -
Nincs mit. Még egy dolog: szerintem a főképernyőn található kiírást A régi pirospontjaim nem kerülnek át az új rendszerbe? nem lehet akkor ezentúl a súgóba linkelni? Mert akkor lehet, hogy a többi kérdést is elolvassák a felhasználók...
(#1510) Parci
(#1512) Parci ctrl + F5 öt kellett volna nyomnom, pedig direkt ellenőriztem
-
Ezt légyszi módosítsátok a Súgó-ban:
A félkövér és a +-os kérdések az általam kiegészített (berakott) szöveg.Értékelés menete »
Értékelést csak a vevő kezdeményezhet. Amennyiben sikeresen lezajlott az üzlet, a hirdetésen az értékelésre kattintva az eladó e-mail értesítést kap, és amennyiben jóváhagyja a vásárlás tényét, mindkét fél értékelhet. Az archivált hirdetések már nem listázódnak és nem is lehet értékelni, ezért javasoljuk az eladóknak, hogy az értékelés megkezdéséig jegeljék a hirdetést, és csak utána archiválják. Pontozásos és szöveges értékelésed a felhasználó adatlapján jelenik meg. Amennyiben valaki negatív értékelést szeretne leadni, az adott hirdetésen belül a jelentem gomb megnyomásával tudja ezt megtenni. Ezek után a HARDVERAPRÓDOK kivizsgálják az esetet és megteszik a megfelelő lépéseket. Egy felhasználó egy hirdetést csak egyszer értékelhet. Folyamatban van, hogy az e-mailes rendszer mellett egy privát üzenetben is küldje el az értékeléses e-mail üzenetének a tartalmát.
Az UPolás új rendszere »
Minden nap 5 ingyenes UP áll rendelkezésedre, melyek a megszokott módon használhatóak fel azonnali UPolásra. Ha ennél több UPot szeretnél felhasználni vagy időzítenéd őket, akkor vásárolhatsz is UPokat. Vásárolt UPjaidat felhasználhatod egyszeri UPolásra, de akár időzítheted is, hogy adott hirdetésed hány naponta, milyen időpontokban UPolódjon automatikusan. Az UP vásárlásokat és felhasználásokat UP egyenlegeden követheted. Jelenleg a bankkártyás és SMS-es fizetések nem élnek, hamarosan ezek is elérhetőek lesznek.
+1
Mobilról nem megy teljesen az oldal, mit tegyek? »Mindenféleképp a legfontosabb, hogy ne pánikolj
A fejlesztők rajta vannak az ügyön, nemsokára az is kész lesz.
+2
Privát üzenet írásakor miért van alapból egy sor beleírva a szöveges mezőbe? »Ez egy segítség az eladónak, hogy ne kelljen keresgélnie, hogy pontosan most melyik hirdetésében szereplő termékére vagyunk kíváncsiak illetve a vevőnek is, hogy ne kelljen szenvedni a link beilleszgetésével.
+3
Miért nem látom az eladó telefonszámát az adatainál? »Biztonsági szempontból és a csalások visszaszorítása érdekében a telefonszámot egy privát üzenetben kérjük el az eladótól.
+4
A régi pirospontjaim nem kerülnek át az új rendszerbe? »A pontjaidat továbbra is belinkelheted a hirdetéseidbe, az aláírásodba pontosan úgy, hogyan eddig. A pontok forrását jelentő topicok is elérhetőek, azokat nem törli a Prohardver, de az új Hardverapróra nem emeljük át.
Az Unofficial PH megbízhatóság egy, a Prohardvertől teljes mértékben független kezdeményezés volt mindig is (tehát nem hivatalos, nem ellenőrzött, nem hiteles), és csak annyi történt, hogy az új Hardverapró bővült egy beépített (és teljesen más elven működő) értékelési megoldással is. A kettő nem zárja ki egymást, amíg az új rendszer nem telik meg adatokkal, a régi ugyanúgy használható.
A régi pirospontokat tehát átmásolni nem tudjuk, de attól még ugyanúgy használhatóak, mint eddig!
+5
Nagyon jó ez az oldal, de ez a színvilág... »
A designt csiszolni fogják, de nem most, hanem legalább egy hónap múlva. Minimálra lesz véve, a színek kontrasztosabbak lesznek, a sok box-a-boxban kerekítést kipucolják. Technósabb lesz picit, de nem most hanem pár hónap múlva.
-
Speed®
titán
2 gépem van szimultán, szétszed-ganajol-összerak-adatment-friss OS-szoftverez-adatvissza-örül, mellette szivat a UPC a szakadozó vonallal (így tölts le akármit ami kell a melóhoz) és fő poénként szétment az átemelőszivattyú a kecónál, így vízhasználat off mára..asszem bontok egyet a cimbitől kapott oktoberfestes csattos bambikból, mielőtt kötelet kerítek ;p
Holnap estére legkésőbb módot teremtek rá, kösz a megértést -
Speed®
titán
Valami ilyesmi..amikor fel akartam adni, beírtam mindenhová mindent, amit akartam, képet dobtam hozzá, stb., aztán jött az 502es error..utána ott volt inaktívban az, ami megmaradt. Most Chrome alól aktiváltam, átszerkesztettem és a mentés után maradt minden változatlanul. Fox alól már nem néztem, mit látok feladásnál, ill. a Chrome aktiválást követően a "hibás" hirdetésnél, mert konkrétan felcsesztem az agyam rajta, és nincs időm lehiggadni meló mellett :S Töröltem, ez legalább ment, aztán majd visszatérek rá, ha lesz időm ideülni "lazulni".
Reprodukálni..szó szerint elég nehezen tudnám, lévén írtam, ami eszembejutott kb.
Elnézést, ha kicsit negatívan hat, de tele van már az a bizonyos szervem, 1.5 hete minden összejön kb..igyekszem nem itt kiadni -
Speed®
titán
Konkrétan nincsenek gombok..hiába kattintgatok, ahol elvileg lennie kellene. FF24 még mindig..mindjárt ránézek Chrome alól is még1x.
És bingó..kipucoltam a Chromeot, ott most már jó, ezt látom.
Foxot akkor kicsit hanyagolom aprón, amíg rá nem jöttök, mi okozhatta/hatja.Szerk. újra: lóqkit jó..immár aktív a hirdetés ugyan, de hiába szerkesztem és írom át a leírást, marad a tartalom ugyanaz, amivé első körben leredukálta a rendszer..
Nincs időm most erre, de ránézek később, ill. megpróbálom újra feladni, hátha -
Speed®
titán
Részemről még mindig nem tudok semmit kezdeni vele, nincs 1 aktív opció se.
Sry..nem akartam kiemeltté tenni.
-
Mercutio_
félisten
Opera mini esetén megy a HA belépés, dolphin browser mini megáll a "sikeresen beléptél" szövegnél és mivel a felirat nem egy link amire bokve tovább tud a user menni itt el is akad a dolog.
Opera mini esetén pedig az up nem megy, rá bökök a "válassz"-ra de nincs ott semmi.
Momentán nem gond, de később jó lenne ha ez is menne. -
orion1025
őstag
Az előbb sikerült feladni, a nem létező gombok keresése miatt.....Se asztali gépről nem jeleníti meg ezeket, se laptopról, se telefonos böngészőről.Hirdetést is akartam kiemelni, de ott is hiányoznak gombok, és vakon kell keresgélni.Már próbáltam több böngészővel, tűzfal kikapcsolással, más egyébbel, de hiányos egy "picit" az oldal....
-
molvany
aktív tag
Ez, úgy - ahogy még talán érthetö is.
De akkor adjál az én konkrét esetemre megoldási javaslatot.
Van vagy 100 féle mobilra fóliám. Régebben lehetett max. 15 hirdetés. Most nem tudom mennyi, nem figyeltem meg ha volt róla szó.
Tehát az én esetemben az a megoldás hogy csinálok 100 hirdetést ?
Nem hinném hogy ez lenne a megoldás. -
törölt tag
Szerintem ez helytálló. Új vevő, új értékelés! Viszont az is helytálló lenne, hogy új vevő és régi hirdetés. A régi vevő vs. régi hirdetés már csak hab a tortán. Persze jó összegyűjteni a pirosakat bocsánat pozitív értékeléseket de akkor van igazán értelme ha új emberektől/üzletfelektől származnak.
-
VIPowER
őstag
Csak élesben javítani a problémákat mindig rosszabb, mint amikor van egy mankó amire támaszkodhatsz.
De ez esetben a mankót nem használtátok.
De persze, idővel jó lesz ez is, csak lehet nem így kellett volna.
(Ha nem jól fogalmaztam az azért van mert kisebb buli után vagyok)[ Módosította: Parci ]
-
VIPowER
őstag
-
Winner_hun
félisten
Én kilépni nem tudok itt a ph-n de ez nagyon off. Valószínűleg nálam van gebasz, bár nem találkoztam még ilyennel.
-
molvany
aktív tag
Ez a nap már tönkre ment, a Kislány iskolába ment
Lesz nap holnap is. Ami magyarra lefordítva azt jelentené, hogy holnap is eltudjuk fogadni a + 5 Up - ot, ( az az 10 - et bruttóban egy nap ). Söt, ha tolódna, holnap után is megfelel. De érezzük, hogy .........
Mire ezt befejeztem, azt látom, hogy ha minden igaz, hejrezökkent a " hiba "
Most abban reménykedjünk, hogy így is marad. -
-
molvany
aktív tag
-
-
Speed®
titán
-
-
Dekko
tag
Tényleg ezt az új felületen hol lehet megtalálni?
http://prohardver.hu/muvelet/beallitasok/
Mert itt lehetett a régi felületen állítani hogy kérek értesítést privát üzenet érkezése esetén vagy sem, lehet itt van a gond hogy nála ez beállt arra, hogy nem kér üzenetet, a régi felületen be kéne állítsa hogy kér ás úgy kipróbálni... -
Adott fórumhozzászólást (szám) alapján nem lehet linkelni!
Pl:
Ez a régi fórumban működik, az újban nem.
Ez azért probléma, mert ha van egy olyan hirdetés, amihez sok hozzászólás van, akkor adott frissítéseket nem tudok a fejlécbe belinkelni. Pl. frisebb árat. Illetve miért nem lehet megoldani, hogy az 1. hozzászólást a feladó szerkeszthesse?
-
-
-
-
-
Chaser
legenda
Engem az értékelés nem izgat, de keresővel nem tudom csináltok-e valamit.
1-2 napja jeleztem, ha belépek notebook tartozékokba, beírom T500 akku nem dobja ki a hirdetésemet, eddig kidobta. Ha azt írom be T500 akkor már kidobja.
Csak a leírásban van ott a T500, akku a címben is.
Volt egy másik hirdetés, többek között 4GB hynix ramot árult a srác. Régi felületen simán kidobta ha ezt beírtam, új felületen nem. Ha nem találom meg a linkjét amit adtam egyik tagnak akkor olvashatom át az összes sodimm ddr3 hirdetést kb.
Ez így a használhatótól nagyon messze van. Várható változás vagy ez is marad ilyen? Lehet volt róla szó, nem olvastam vissza.szerk: a hirdetés
Most látom, hogy az eredeti címben nem is szerepelt se akku se T500 szó
Mindenesetre a hirdetés szövegében szerepel a T500 és akku szó is. Ennek ellenére ha a kettőt együttesen írom be nem találja. Ha külön írom hogy "T500" akkor OK, "akku" szónál szintén.szerk: én is kaptam értékelést, adtam is, egyikünknél se jelent meg, de ez még 12-e előtti és legyen ez a legnagyobb baj...
szerk: ok akkor hajrá, ha átmeneti a kereső defekt akkor várok, amúgy is várnék
-
B-L-A-C-K
titán
Ha emailt kapok róla nem értékelték? Ugyan az mint múltkor, eladtam most ezt, megvették értékelték, jött az email, megerősítettem, jött megint az email küldjek a vevőnek is amit akarton megtettem, ő kapott pontot, én nem...3. hirdetésem volt ez hogy nem kaptam rá semmit...azaz 15 pozitívom sehol sincs...
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest