Hirdetés

Aktív témák

  • essexboy

    HARDVERAPRÓD

    válasz Parci #1496 üzenetére

    Ezt légyszi módosítsátok a Súgó-ban:
    A félkövér és a +-os kérdések az általam kiegészített (berakott) szöveg.

    Értékelés menete »

    Értékelést csak a vevő kezdeményezhet. Amennyiben sikeresen lezajlott az üzlet, a hirdetésen az értékelésre kattintva az eladó e-mail értesítést kap, és amennyiben jóváhagyja a vásárlás tényét, mindkét fél értékelhet. Az archivált hirdetések már nem listázódnak és nem is lehet értékelni, ezért javasoljuk az eladóknak, hogy az értékelés megkezdéséig jegeljék a hirdetést, és csak utána archiválják. Pontozásos és szöveges értékelésed a felhasználó adatlapján jelenik meg. Amennyiben valaki negatív értékelést szeretne leadni, az adott hirdetésen belül a jelentem gomb megnyomásával tudja ezt megtenni. Ezek után a HARDVERAPRÓDOK kivizsgálják az esetet és megteszik a megfelelő lépéseket. Egy felhasználó egy hirdetést csak egyszer értékelhet. Folyamatban van, hogy az e-mailes rendszer mellett egy privát üzenetben is küldje el az értékeléses e-mail üzenetének a tartalmát.

    Az UPolás új rendszere »

    Minden nap 5 ingyenes UP áll rendelkezésedre, melyek a megszokott módon használhatóak fel azonnali UPolásra. Ha ennél több UPot szeretnél felhasználni vagy időzítenéd őket, akkor vásárolhatsz is UPokat. Vásárolt UPjaidat felhasználhatod egyszeri UPolásra, de akár időzítheted is, hogy adott hirdetésed hány naponta, milyen időpontokban UPolódjon automatikusan. Az UP vásárlásokat és felhasználásokat UP egyenlegeden követheted. Jelenleg a bankkártyás és SMS-es fizetések nem élnek, hamarosan ezek is elérhetőek lesznek.

    +1
    Mobilról nem megy teljesen az oldal, mit tegyek? »

    Mindenféleképp a legfontosabb, hogy ne pánikolj :) A fejlesztők rajta vannak az ügyön, nemsokára az is kész lesz.

    +2
    Privát üzenet írásakor miért van alapból egy sor beleírva a szöveges mezőbe? »

    Ez egy segítség az eladónak, hogy ne kelljen keresgélnie, hogy pontosan most melyik hirdetésében szereplő termékére vagyunk kíváncsiak illetve a vevőnek is, hogy ne kelljen szenvedni a link beilleszgetésével.

    +3
    Miért nem látom az eladó telefonszámát az adatainál? »

    Biztonsági szempontból és a csalások visszaszorítása érdekében a telefonszámot egy privát üzenetben kérjük el az eladótól.

    +4
    A régi pirospontjaim nem kerülnek át az új rendszerbe? »

    A pontjaidat továbbra is belinkelheted a hirdetéseidbe, az aláírásodba pontosan úgy, hogyan eddig. A pontok forrását jelentő topicok is elérhetőek, azokat nem törli a Prohardver, de az új Hardverapróra nem emeljük át.

    Az Unofficial PH megbízhatóság egy, a Prohardvertől teljes mértékben független kezdeményezés volt mindig is (tehát nem hivatalos, nem ellenőrzött, nem hiteles), és csak annyi történt, hogy az új Hardverapró bővült egy beépített (és teljesen más elven működő) értékelési megoldással is. A kettő nem zárja ki egymást, amíg az új rendszer nem telik meg adatokkal, a régi ugyanúgy használható.

    A régi pirospontokat tehát átmásolni nem tudjuk, de attól még ugyanúgy használhatóak, mint eddig!

    +5

    Nagyon jó ez az oldal, de ez a színvilág... »

    A designt csiszolni fogják, de nem most, hanem legalább egy hónap múlva. Minimálra lesz véve, a színek kontrasztosabbak lesznek, a sok box-a-boxban kerekítést kipucolják. Technósabb lesz picit, de nem most hanem pár hónap múlva.

    [ Szerkesztve ]

    essexboy

Aktív témák