- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Bjørgersson #5248 üzenetére
Most már jó, Speed(R)-nél se ment szóval nem nálam volt a hiba szerintem
-
electrodoki
aktív tag
Alig jön be az oldal, most már elég huzamos ideje. Főleg este. Több böngészővel, és platform-mal próbáltam. Mi az oka?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Feltettem egy hirdetést, meg is jelent az oldalon, viszont nem lehet rákattintani.
Köszönöm előre is a segítséget
-
tomibro
tag
válasz
Bjørgersson #5244 üzenetére
Basszus elnezest!!
-
tomibro
tag
válasz
Bjørgersson #5242 üzenetére
Talan a masik topikba kene irnom? Vagy egybol kuldjek a hibarol kepet meg ilyenek? Elolvastam az osszefoglalot szereny meglatasom szerint ez ide tartozik mert ez egy bug az oldalon es csak egy eleg magas ranggal rendelkezo ember tudja orvosolni, hisz ez privat szfera mar hogy nem jon meg egy uzenet!
Ha tudsz javaslatot adni kerlek tedd ezt meg, mert nem talalkoztam meg ilyennel!
ha rosz helyre irok akkor is varom az epito jellegu kritikadat!
-
tomibro
tag
Valaki tudna segiteni?
Mi a teendo akkor ha a vevom elkezdte az ertekelesi folyamatot nala azt irja hogy elindult, viszont en errol nem kapok izenetet es nem tudom visszaigazolni hogy tenylegesen megvasarolta tolem a dolgot!
Igy most egymasra varunk es nemtudjuk hol lehet a hiba
Valakinel erre otlet esetleg?
-
válasz
TnR OFFICIAL #5238 üzenetére
Méretkorlát rendben van nem léped túl?
-
TnR OFFICIAL
csendes tag
üdv nem, lehet képet feltölteni hozzáadni üzenetben !
Hiba a képfeltöltés során.
-
shifty!
senior tag
szerk: off
elnézést, pár hsz-l e fölött már válaszoltak a problémára -
Sasos
senior tag
válasz
Bjørgersson #5234 üzenetére
Ja, hogy csak az adott felhasználót...
Azt hittem, hogy általánosságban a felhasználót. Én kérek elnézést.
-
Ferkósza
tag
Sziasztok!
Megvettem a következő lapot:
http://hardverapro.hu/apro/elado_asrock_z77_pro3
, el is indítottam az értékelést, de semmilyen válasz nem jött a rendszertől. Az eladó (unky) már pontozott. Mi a teendő ilyenkor?
Üdv,
--- Feri -
tatabike
őstag
válasz
tatabike #5227 üzenetére
Arról nem is szólva, hogy mi alapján szűritek, hogy valaki tényleg megvette a terméket, vagy csak bosszúból negatívot akar adni, mert mondjuk a hülyesége miatt nem lett üzlet? Ezek szerint ha én nem engedélyezem a vásárlónak, hogy értékeljen, Ti ezt megteszitek szó nélkül akár egy 2 napos újoncnak is? Elég furcsa.
-
tatabike
őstag
Sziasztok,
vásárló értékelne, de csak e-mailt kapok erről, a HA nem jelzi privát üzenetben az értékelést.
Az e-mail-ben lévő linken át engedélyeztem az értékelést, az oldal elvileg ezt elfogadta, de én nem kaptam visszajelzést, hogy értékelhetem a vásárlómat.
Ja, tudom, összefoglaló, ennek ellenére van egy éves üzletem is, amit a mai napig nem sikerült értékelnie sem a vásárlónak, sem nekem... -
haxiboy
veterán
Üdvözlet. Értékelést kezdeményeztek felém de nem kaptam róla sem e-mailt sem ha-s üzit. A tagnak mutatja hogy kezdeményezett értékelést csak én nem látom
-
dcness
csendes tag
Privát üzenetre válaszolok, azonban nem jelenik meg a többi üzenet között. Új üzenetként is ugyanez a helyzet, így nem tudok írni annak akivel éppen üzletelek. Több eszközön is próbáltam és mindenhol ugyanez a helyzet ( pc, iPad, iPhone )
Közben látom hogy kitiltották az embertazért nem megy el az üzenet. Azért ilyenkor valamilyen hibaüzenet jó lenne, mert azt nem kaptam.
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Hardverapró alatt a Kedvenceim menüpont megszűnt működni. Régi Opera szerint nem elérhető az URL, IE 11 szerint "HTTP 500 belső kiszolgáló hiba", Vivaldi egyszerűen csak nem tölti be (más böngészővel nem néztem).
Ahogy nézem, egyes hirdetésekkel is ugyanez lehet a helyzet, az én listámból ez járt ugyanígy.
Köszönettel:
Tim
-
válasz
TnR OFFICIAL #5218 üzenetére
Opera mini rol vannak olyan tartomanyok amik tiltva vannak.Cache urites stb es betudsz majd lepni.
-
TnR OFFICIAL
csendes tag
az mit jelent hogy kitiltott ip cim ? telefonrol kaptam az üzenetet bejelentkezés után, gépről betudok jelentkezni wifi !
-
DigitXT
félisten
Ez mi ez? A felhasználónak több avatar jelenik meg.
2 darab lent: http://prohardver.hu/dl/faces/small/m25.gif
3 meg fent: http://prohardver.hu/dl/faces/small/hippy.gif -
KACSX
csendes tag
Sziasztok!
Ha bejelentkezés nélkül a Hirdetésfeladásra kattintok (http://hardverapro.hu/hirdetesfeladas) akkor egy üres oldalt kapok a böngészőkben. Az Edge viszont azt írja, hogy 500-as HTTP-hiba.
-
törölt tag
Szia!
Osztom 5teve válaszát!Olvasgass vissza és meglátod a dolgokat.Előtted én is és más is jelezte már ezt és válasz = nudli.
Úgyhogy barátkozz meg vele, mert ott marad.Tudom, ez sovány vigasz, de ha fejre állsz, akkor sem változik semmi.A mai világban az a megszokott szlogen, hogy "ha nem tetszik, akkor el lehet menni". Egyesek szerint ezzel minden meg is van oldva...... -
-
Atmo
senior tag
Erre senki semmit?
Örökre ott marad az a láthatatlan válasz??? Minek van ez a topik, meg minek jelentem, ha még csak reakció sincs rá? -
nem_tom
őstag
Üdv! Nem tudok jelenteni. Azt írja ilyen felhasználó nem létezik. [link]
-
Faterkam
addikt
válasz
Moretimer #5207 üzenetére
Majd valaki beírja, hogy olvasd el az összefoglalót, és/vagy 3 hsz.-szel feljebb
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok.
A problémám az lenne, hogy ezért az üzletért sajnos nem kaptam meg a pontjaim korábban. Fent akadt a rendszerben valószínű. Nem gondolom, hogy manipulálná a dolgot a kolléga, nem mai srác és korrekt embernek ismertem meg.
Leköteleznétek ha utána néznétek mi lehet a gond.
Köszönöm a munkátokat. -
theFrontend
csendes tag
-
xstyle
tag
Hali paypalos fizetésnél ezt kaptam (hírdetés kiemelés). Ez konkrétan mi a manó ?
Apróhirdetések
A successful transaction has already been completed for this token.
-
kssvirag
tag
sziasztok.
Megvettek tőlem egy terméket. a vevőelinditotta már több napja az értékelést, de én a mai napig nem kaptam semmit.
Mi a hiba?
[link]köszi
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest