-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
válasz
raskolnikoff #5340 üzenetére
Fizetnék érte.
Amúgy, ha már van lehetőség szűrni az adatbázisból, akkor az egy pontra valló kivezetése (checkbox) könnyen megoldható egy pro weblap fejlesztőnek. A lehetőség adott, csak előrébb kéne hozni a felületen (checkbox), és felölteni egy előre megírt select-el. Ez az én "fejlesztési ötletem".
Ha meg pénzbe kerül, írják meg mennyi az annyi privátba az illetékesek. -
rukka
csendes tag
válasz
raskolnikoff #5332 üzenetére
Az 1 forintért hirdetettek nem zavarnak mert a legtöbbről lehet tudni hogy ajánlatot vár akkor is ha nem írja ki. Amikor pl. 5000ftos terméket hirdet vki 1000ért és az üzenetemre ráírja hogy "és mennyit gondoltál érte"; na az zavaróbb.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
raskolnikoff #5324 üzenetére
Nekem nem kell hozzá értékelés, még azét se néztem meg aki úgy kezdte, hogy neki több pirosa van és küldjem el előre a terméket.
-
sutykuru
aktív tag
válasz
raskolnikoff #5322 üzenetére
Megkéred, hogy értékeljen.
Én már csak azokat értékelem akik megkérnek rá, mert nem sok értelmét látom a jelenlegi rendszernek. -
válasz
raskolnikoff #5318 üzenetére
Nekem már több adásvételem is volt itt ph-n és én értékeltem mindenkit szövegesen, ellenben vissza egész eddig csak 1 valaki értékelt szövegesen, de simán is csak elvétve.
Kezdetben engem is zavart, mára már nem várom el, bosszankodni meg pláne nem bosszankodom rajta.
Aki értékel, az értékel, külön nem fogok rá kérni senkit, de én továbbra is értékelni fogok mindenkit. -
Bjørgersson
félisten
válasz
raskolnikoff #5318 üzenetére
Semennyire, nem kötelező az értékelés.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest