Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• steveboy86

tag

válasz grafnet #3215 üzenetére

3 cuccot veszel egyszerre, meg vannak szabva mit, de végösszegből kapsz 15% kedvezményt.

• steveboy86

tag

Sziasztok,
    telefon cserén gondolkodom, pár éve van csak Iphone-om( jelenleg Iphone 15 pro), előtte androidot használtam. Váltás anno azért volt, mert Iphone hosszabb szoftvertámogatottságú, biztonságos, nem kell foglalkozni vele csak használni stb.. Most azért gondolkodtam el, mert úgy érzem lassan pont az Apple kezd lemaradni, illetve alul maradni.. Tavalyi levonásos baki, szoftvertámogatottság már Samsungnál is hasonló, gyorsaság úgyszintén, ami plusszba vonz az az AI, tudom Samsungnál sem támogatott sok helyen a magyar nyelv, de amit itt az EU-Apple intézkedések fejében csinálnak, kezdem kicsit megunni... Régen az volt még az Apple egyik előnye, hogy mindenhol ugyanazt kapod egy adott rendszerrel... most már ez sincs. Illetve, hogy állitsd át a telefonod angolra, hogy haználhasd az Apple Intelligence-t, szerintem ez sem korrekt.
    De ez mind a személyes véleményem.
    Szóval kérdésem, főleg aki már használja az S25-öt és esetleg ios-ről jött át, nem bánta meg? Mennyire jók ezek a mesterséges intelligenciás cuccok? Pl. tudok könnyen egy naptár bejegyzést diktálni, meg ilyenek? Nem akarok senkit megbántani, az ios-nek is megvannak a maga előnyei, csak úgy érzem számomra már nem ér ennyit...
    Nem mellesleg a Samsung akcióval most ugye kedvezményesen nagyobb tárhelyet, fülest és órát lehet kapni kedvezményesen...

Új hozzászólás Aktív témák