Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveboy86
tag
Sziasztok,
telefon cserén gondolkodom, pár éve van csak Iphone-om( jelenleg Iphone 15 pro), előtte androidot használtam. Váltás anno azért volt, mert Iphone hosszabb szoftvertámogatottságú, biztonságos, nem kell foglalkozni vele csak használni stb.. Most azért gondolkodtam el, mert úgy érzem lassan pont az Apple kezd lemaradni, illetve alul maradni.. Tavalyi levonásos baki, szoftvertámogatottság már Samsungnál is hasonló, gyorsaság úgyszintén, ami plusszba vonz az az AI, tudom Samsungnál sem támogatott sok helyen a magyar nyelv, de amit itt az EU-Apple intézkedések fejében csinálnak, kezdem kicsit megunni... Régen az volt még az Apple egyik előnye, hogy mindenhol ugyanazt kapod egy adott rendszerrel... most már ez sincs. Illetve, hogy állitsd át a telefonod angolra, hogy haználhasd az Apple Intelligence-t, szerintem ez sem korrekt.
De ez mind a személyes véleményem.
Szóval kérdésem, főleg aki már használja az S25-öt és esetleg ios-ről jött át, nem bánta meg? Mennyire jók ezek a mesterséges intelligenciás cuccok? Pl. tudok könnyen egy naptár bejegyzést diktálni, meg ilyenek? Nem akarok senkit megbántani, az ios-nek is megvannak a maga előnyei, csak úgy érzem számomra már nem ér ennyit...
Nem mellesleg a Samsung akcióval most ugye kedvezményesen nagyobb tárhelyet, fülest és órát lehet kapni kedvezményesen...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alig-alig változott a funkcionalitás, de tovább erősödött az AI szerepe.
- Opel topik
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- OLED monitor topic
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest