- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
classic B #3450 üzenetére
Jelzem, androidon sem kell cache törléssel szarakodni. Legalábbis a Samsung S szériájánál amit eddig próbáltam tuti nem. Az alsó kategóriát azért engedjük el, mert iphone vonalon nem igazán van alsó kategóriás készülék, így meg félremegy a hasonlítás.
A 60Hz meg fogadjuk el, hogy van akinek gáz, van aki észreveszi de tud együttélni vele, van akinek válóok. (Én kb középen vagyok a kérdésben, ha van a mérleg másik odlalán elég pozitív dolog, el tudom engedni a 120Hz-et.)
Én is próbálgatom az iphone vonalat, mert most lesz telefoncserém, de egyszerűen a sok jó dolog mellett sem tudom megszokni azokat, amik meg hiányoznának. Pláne nem felárért. Pedig lenyúltam lányom ipad-jét, belaktam és nyomogatom mint a meszes, hogy legyenek felhasználói tapasztalataim. (Oké ott pl ujjlenyomat van nem pedig face ID, ami az egyik fő vonzerő lenne Iphone vonalon.)
De egyszerűen nem erre vagyok hitelesítve.
Ettől még nem szar, csak máshogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged