- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
classic B #3450 üzenetére
Jelzem, androidon sem kell cache törléssel szarakodni. Legalábbis a Samsung S szériájánál amit eddig próbáltam tuti nem. Az alsó kategóriát azért engedjük el, mert iphone vonalon nem igazán van alsó kategóriás készülék, így meg félremegy a hasonlítás.
A 60Hz meg fogadjuk el, hogy van akinek gáz, van aki észreveszi de tud együttélni vele, van akinek válóok. (Én kb középen vagyok a kérdésben, ha van a mérleg másik odlalán elég pozitív dolog, el tudom engedni a 120Hz-et.)
Én is próbálgatom az iphone vonalat, mert most lesz telefoncserém, de egyszerűen a sok jó dolog mellett sem tudom megszokni azokat, amik meg hiányoznának. Pláne nem felárért. Pedig lenyúltam lányom ipad-jét, belaktam és nyomogatom mint a meszes, hogy legyenek felhasználói tapasztalataim. (Oké ott pl ujjlenyomat van nem pedig face ID, ami az egyik fő vonzerő lenne Iphone vonalon.)
De egyszerűen nem erre vagyok hitelesítve.
Ettől még nem szar, csak máshogy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest