- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
sirály12
őstag
És lenne még egy kérdésem. Lehet veszek egy monitorvezérlőt is. Kérdés: melyiket. Kb 20- max 23 ezerért. Ki mit ajánlana. Én egy ATI Radeon 9000Pro vagy 9100Pro ra gondoltam. Jó választás szerintetek. :(
-
sirály12
őstag
Azt honnan toom meg hogy az én TNT2-őm 2 vagy 4 szeres AGP-t tud? :(
-
-
emstityu
tag
Nekem is rajta volt az AGP sloton hogy WARNING de én bátor voltam(vagy hülye):DDD meg nem volt más és meló volt, úgyhogy választottam a Vodoo és a TNT2 közűl az újabbikat.Tegnap vettem egy Radeon 9000Pro-t most az van benne,nem lett semmi baja!:DD Valszeg mák de nekem ment.
-
Bally
senior tag
Jut eszembe!
Nekem Abit nf7-ben ment egy Tnt2-es Vanta 16Mb-os! :)) -
PeliScan
addikt
Hahó, NEHOGY BELETEDD!! Akár meg is pusztulhat a lap!!
Mivel a régebbi kártyák, így az összes TNT is 3.3voltról megy, az újak pedig 1.5ről, hazavághatja az egész lapod!!
És menni meg biztos nem fog. Én már eljátszottam ezt, szerencsém volt, de éppen hogy. :) -
Bally
senior tag
Abit nf7-es fogadja a 2x-es AGP-t is!!!!!
ASUS pl. nem..... -
Nem írtam, hogy fujj, de ha itt a fórumon körülnézel, sok helyen láthatod, hogy vannak elegen, akiknek az Abit lapjuk kifújt. Nem azt mondtam, hogy mindegyik selejtes, hanem azt, hogy sok a selejt. Ebből kifolyólag megtörténhet, hogy Neked minegyik lapod jó, vagy éppen nem jó, de ez csak idővel derül ki, nem pedig azonnal. Persze nem kívánom, hogy így legyen, inkább ne legyenek vele gondjaid. Egyszerűen csak leírtam, hogy így is képben legyen a kolléga. Az pedig tény, hogy az MSI sokkal nagyobb gyártó, mint az Abit.
-
Dr.Burn
őstag
Selejtes lapjai? Én pl. még nem láttam selejtes lapot Abit NF7 -s ben. Nah mind1. Ha valaki nem szereti az ABitot azzért nem kell egyből le fujozni.
Nekem 3db Abit lapom van itthon.
Abit BH6
Abit KD7
Abit NF7 -S
Mindegyik tökéletesen müködik. Még sose volt semmi gond velük. Szóval nem tudom mért fujjozod. -
-
MLaca
őstag
cow írta a frankót! régebbi 2x AGP VGA-k nem mennek az új alaplapokkal. elvileg még az AGP slotba sem mennek bele, de ez gyártónként változhat (asszem msi egy figyelmeztető matricát ragaszt azt AGP sínre). rossz esetben leéghet az alaplapi agp.
-
cow
csendes tag
A vidkártyát nézd meg mindenképpen, mert amikor haver vett egy 8x agp-s msi-t, nem ment a tnt2 benne, ugyanis az csak 2x agp-s kártya, azt pedig az alaplap már nem támogatta, csak min. 4x agp-t.
-
emstityu
tag
Amiket leírtál extra fícsörként majd mindegyik nForce2-es alaplap tudja, a hangkártyában lehetnek eltérések.Tehát csak ezekért nem érdemes MSI-t venni!Ha nem vagy nagy MSI-FANatikus akkor ajánlanék inkább egy Abit-ot esetleg egy EpoX-ot.Ezek szvsz sokkal jobb bótok mint az MSI.Nekem volt,itt a link:[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=11463[/L]
-
sirály12
őstag
A segítségeteket szeretném kérni. Most szántam rá magam egy alaplap megvételére. Sokat nézelődtem és most találtam egy nekemvaló deszkát:
MSI K7N2-L. De mivel még nem értek hozzá annyira ezért nem tudom, hogy az én TNT2 PRO monitorvezérlőm jó lessz-e hozzá. És hogy ez az alaplap kezeli majd-e a vinyómat. Ha tudtok segíteni tanáccsal megköszönném. :(
Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alkoholista nevelde
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- További aktív témák...
- DDR4 RAM modulok
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest