- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Abit NF7 Rev 2.0, vagy ha nincsen valami csini hangkártyád és még a SATA is kellene akkor NF7-S, ami olyan 5 K bruttóval drágább. Én a sima nf7-re szavazok, ugyanis nagyon költségkímélő megoldás(br 22-23) és az nforce2 miatt tudod dualban hajtani a ramokat, meg azt beszéli a közvélemény olyan szépen lehet vele tuningolni hogy csuhaj. Jól sikerült lapja az abitnak. Atöbbiről nem tudok mit mondani ... EPOX 8RDA+ ?
-
Esmein
nagyúr
Max 2 héten belül meglesz a full rendszer. Addig szeretnék körbefutni minden téren mi a legjobb amit a pénzemért kaphatok, amiket meg olvasok az AMD-ről az totálisan meggyőzött hogy br 15 ezerért sehol nem kapok olyan procit ami ekkorat teljesit, szal hiaba akarnak ösök lebeszélni, nem fog menni :)
-
Esmein
nagyúr
Nyehe :))
-
Esmein
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #65 üzenetére
Ez a p4 bátyám gépe. Az enyém 233mmx @ 266:) 32 mega sd-vel és egy 2 megás crystal videokártyával. Na ezt szeretném lecserélni egy normálisabb gépre mint emlittem volt felső határnak 85 ezret megszabva. Csak még fater defense modet kene acceptre allitani és minden oke lenne :)
-
Esmein
nagyúr
Oh :( Idézem faterom :
'' Ha majd megveszed azt a kótvány szart, amit még te se tudsz hogy micsoda, hazahozod összerakod és nem fog működni és dühöngeni fogsz (abit nf7,xp 2000+)''
''Kidobott pénz ilyen szart venni, néhány diákom vett nyáron athlont és mindegyik szervízben van mert használhatatlan ... ''
'' Mit gondolsz miért olcsóbb az amd ? ''
Help ?! Meg kellene győznöm hogy nem csak az intelé a világpiac és hogy egyaltalan nem selejt az athlon. -
Esmein
nagyúr
Menni megy. Csak nem izomstabil értem ez alatt hogy néha megakakakakakakad[reset]. 3050-en elmegyeget csak a nagy melegben a napi 18 órás igénybevételt nem bírta a lelkem és inkabb stabil legyen mint gyors.
-
Esmein
nagyúr
Érdemes belerakni egy 2500+ bartont vagy kezdjek el szórakázni a 2000+ xpvel ?
-
Esmein
nagyúr
2*256-ot tervezek mégpedig hynixet hacsak nincs valakinek ellenvetése, (teljesen mindegy samsung is ugyanannyi) , de egyelőre 1*256 fér a keretbe, meg ahogy hallom egy rendes tápot is kell szereznem ami igencsak súrolni fogja a 85 ezres határt. 2-3 hónapon belül beleteszem a másik 256-ost is és mehet a duhajkodás.
-
Esmein
nagyúr
Most zavartam le egy 3dmarkot batyam gépén. p4 2.66@2.82 2*256(333) +gef3ti200 winxp alatt. 7235 pontot ment. Hát, mondjuk ez alapján 6 ezer pontnak már örülni fogok tuning után :)
-
Esmein
nagyúr
Tapon én is vacillálok de 85 be akkor is bele kell férnie a konfignak mindenképpen.
-
Esmein
nagyúr
Árgh ! a 9200 SE 128mb ddr 400 fttal drágább mint a gef3 !
Ez szörnyűséges ! Valójában mennyit tesz rá teljesitmenyben ? 500 pont a 2001se330-ban ?:) -
Esmein
nagyúr
Akkor tehát, a kapott információk alapján a jelenlegi terv :
ABIT NF7, Nvidia nForce2 SPP/ MCP2 chipset 21.900
AMD Athlon XP 2200+ /1800MHz/266MHz OEM Thoroughbred 17.800
Inno3D Tornado GeForce 3 Titanium 200, 128MB DDR, AGP 18.500
Hűtőventillátor Spire WhisperRock III. 5F263, 26.5dBA, Socket 370/A 2,6GHz-ig 3.400
256MB PC3200/400MHz (Hynix/ Infyneon : 10400.-, Samsung :11200.- nettó ) 12.000
Midi torony ATX Codegen 300W P4 (4x5.25, 2x3.5) hosszított 10000.-
Ez az egész 83600,- és 1-2 hónapon belül kerül mellé még egy ugyanilyen ram.
Mit változtassak rajta ? -
Esmein
nagyúr
Gef 3 ti200 17k huf bruttó, az azt hiszem tökéletes lenne mert ismerem is meg mindenkitől azt hallom hogy jó kis kártya, még mostanában is birja az iramot. 2500+ gondolom mar nem férne bele a keretbe de a 2k+ ára kecsegtető.
-
Esmein
nagyúr
Nem hiszem hogy raidet valaha is használni fogok.
-
Esmein
nagyúr
81-hez szerzek még 5k hufot és akkor eltrappolok a mistralba :)
-
Esmein
nagyúr
Hát köszönöm szépen mindenki segítségét azt hiszem hadjáratba kezdek az új amd athlon xp 2000+-om érdekében :) Aztán hátha nem lesz semilyen lamozás sarokletörés stb.
-
Esmein
nagyúr
2*256-nak van az az óriási előnye hogy meg lehet 2 darabban is venni
-
Esmein
nagyúr
Nem vagyok semmi jónak elrontója :) Eléggé meglepett mondjuk hogy nf7-es alaplapot lehet kapni amd-hez 17 bruttóért. Intelhez meg ott kezdődnek az árak.
Más: egybe 512 lassabb nf7 mellett mint 2*256 vagy teljesen alaptalan a feltevésem ? -
Esmein
nagyúr
Namármost én kedves bátyókámnak ti200 van azt igy látásból ismerem. 9100-ast meg nem látok a mistralos árlistában :/
-
Esmein
nagyúr
Akkor azt hiszem meg vagyok győzve :) p4-es teljesítmény 2000 mhz körül és mindez egy celka áráért. Meg aztán mindig lázadó természet voltam. Megmutatom nekik az amd-t hadd essenek hasra :)
-
Esmein
nagyúr
4000 pont bőven elég bármiféle shooterhez 800x600 környékén :)
-
Esmein
nagyúr
Igen keményen Diabloii jatekos vagyok, aminek az alapkövetelménye 233mmx 64mega ram. A lényeg venni kell egy játékgépet amivel lehet filmet nézni netezni fps-t nyomni néhanapján, és ne kelljen fél éven belül alaplapostól ramostól mindenestől kicserélni.
-
Esmein
nagyúr
gef 3 ti 200 2*256 ram ALAPLAP ABIT NF7 SOCKETA NVIDIA DDR ATX12V:) xp 2000+ kihajt szerintetek 4000 pontot alapbeallitassal 3dmark 2001 se-ben ?
-
Esmein
nagyúr
Nem idegenkedek az amd-től, a problémám annyi h 8 éve vagyok gépközelben és mindenki inteles akit ismerek, ezért nem merek belevágni az amd-be, ezzel együtt elismerem hogy sajnos a celeronnal a sima p4 sokkal drágább, ezért jelenthet alternativat az AMD. ( attól engem fognak itthon fikázni hogy lol amd meg * meg mittudomen :/)
-
Esmein
nagyúr
Na közben az adatok alapján utánanéztem a mistral mennyiert volna hajlandó utánamhajitani egy ilyen konfigot. gef 3 ti200-al kijött bruttó 81-re úgy hogy házat tápot 10 ezernek szamoltam. Namármost amit régebben szamoltam konfig hasonló szörnyedvény de intel celeron(willamette) 2,2 proci. Mennyi egy xp 2k+ és aközt a teljesitmenykülönbség ?
-
Esmein
nagyúr
A gondom annyi az AMD processzorokkal hogy ''állítólag'' nem olyan stabilak ill ha láma keze közé kerülnek akkor az élettartamuk nagymértékben redukálódik ;)
-
Esmein
nagyúr
Hali ! Úgy hozta a sors (na!) hogy összejött 75-80 ezer HUF-om, amiből alakitani kellene egy szolíd játékgépecskét.(Diablo ii, Counter strike) Nem kell vinyó, semmilyen periféria, monitor, jó lenne ha alaplapon lenne integrált hangkártya videokartyanak meg valami gef 2 mx megfelel. A kérdés milyen proci legyen alaplappal ha szeretnék fejleszthető maradni ?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest