- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Persze, de jelenleg csak win98 és blackpanther alatt tudtam beállítani.
Egyébként kétféleképpen lehet:
UHU-tárcsázó -> ADSL kapcsolat, felhasználói neved és jelszavad a nethez, többi maradjon automatán.
Vagy konzol -> adsl-setup -> itt csak a felhasználói neved és jelszavad add meg. Utána adsl-start parancs.
Tökmindegy, hogy melyiket csinálod. Nekem sehogy sem akart menni. -
Dilikutya
félisten
Ha win alatt úgy kellett, itt is úgy kell. A felhasználónév amit kaptál független attól az oprendszertől, amit használsz.
Az UHU Live 2.2 tud már mitkezdeni az NTFS-sel? Nem tudom nekem melyik volt, de az még nem tudta a konfigfájlt elmenteni. Így nem is nagyon inditottam el sokszor. -
twollah
nagyúr
Ugyan ugy megy ez mint a normalis installalt Uhu-Linuxban.
Alkalmazasok/Internet/Segedeszkozok/UHU tarcsazo
Itt keri a root jelszot ami a: uhudejo
Bejon egy ablak a kovetkezo fejleccel: uhu-dialer
Kapcsolat neve: ADSL
Kapcsolat tipusa: ADSL
Felhasznaloinev: xxxxx@xxxxxxxxx
Jelszo: xxxxxxxxx
Eszkozok: ethx ami neked van, nalam eth0
Majd megnyomod az ''OK'' gombot.
Ha mindent jol csinaltal megjelenik egy ADSL felirat a Kapcsolat mezoben aminek a Tipusa adsl.
Raboksz a ''Tarcsaz'' gombra, es ha mindent jol csinaltal mar fenn is vagy a neten. -
Dilikutya
félisten
Emlékeimben kutatok az UHU Live után, valamikor az ősszel kipróbáltam. Valami adsl-* parancs a ynerő, tabbal deritettem ki melyik
Name-szervert nem kell neki megadni. Nekem pöpecül ment a net vele, csak az CD meghajtókat nem látta, állítólag külön kell mountolni azokat UHU-ban. Nem tudod a konzolparancsot hozzá? Suse Live-ban meg pont fordítva volt, a CD ment simán, ellenben az istennek se tudtam rajta a netet beizgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest