- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
-- (én azért csiszolgatnám még ezt a kis aranyosat, mielőtt elkezdem 10 ezer
forintért árulni, de ők tudják...) --
nekik is meg kell élni vmiböl....ha he ülnél ott és csinálnád, ugyanúgy elkérnéd a zsoskát
nem?
de amugy én úgy gondolom, hogy ha valaki pénzt akar kiadni szoftverre, akkor adjon ki, szerintem azok miatt árulják annyié amennyié ...
én inkább vennék referncia kártyát, szünetmentes tápegységet ...
de cégeknál már más kérdés, de azok meg nem egy a legújjabb fejlesztést fezsik meg,ami a nagyközönségnek szól, hanem egy kiforrottat pölö Red Hat, Debian...
szóval az Uhu-t a sima felhasználó veszi meg pénzé, ha megveszi, de akkor meg is érdemli ...egy sima felhasználó ugyse tud teljesen legális gépet üzemeltetni, de ugyse nézi asztat senki ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest