- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
-- (én azért csiszolgatnám még ezt a kis aranyosat, mielőtt elkezdem 10 ezer
forintért árulni, de ők tudják...) --
nekik is meg kell élni vmiböl....ha he ülnél ott és csinálnád, ugyanúgy elkérnéd a zsoskát
nem?
de amugy én úgy gondolom, hogy ha valaki pénzt akar kiadni szoftverre, akkor adjon ki, szerintem azok miatt árulják annyié amennyié ...
én inkább vennék referncia kártyát, szünetmentes tápegységet ...
de cégeknál már más kérdés, de azok meg nem egy a legújjabb fejlesztést fezsik meg,ami a nagyközönségnek szól, hanem egy kiforrottat pölö Red Hat, Debian...
szóval az Uhu-t a sima felhasználó veszi meg pénzé, ha megveszi, de akkor meg is érdemli ...egy sima felhasználó ugyse tud teljesen legális gépet üzemeltetni, de ugyse nézi asztat senki ...
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest